کد خبر: 835749
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۶
مشاور سازمان جهانی گردشگری:
مشاور سازمان جهانی گردشگری (WTO) با بیان این‌که کلان‌شهرها باید وظیفه پیشتاز در حوزه گردشگری داشته باشند، اظهار داشت: هر یک از کلان‌شهرها باید با مدل و الگوی خاص خود به موضوع گردشگری بپردازند.
پروفسور جعفر جعفری در  حاشیه هفدهمین کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری، تصریح کرد: کلان‌شهرها باید در حوزه‌های گردشگری ابتکار ویژه خود را داشته باشند؛ در این صورت، شهرهای کو‌چکتری که قدمت و امکانات کمتری دارند نیز می توانند قابلیت‌های گردشگری خود را ارئه دهند.

وی اضافه کرد: توریست‌های بین‌المللی معمولاً کلانشهرها را انتخاب می‌کنند و اگر توقع‌شان بیشتر باشد به شهرهای نزدیک کلان‌شهرها هم می‌روند.

مشاور WTO خاطرنشان کرد: یکی از وظایف شهرداری خدمت به شهروندان است و توریسم، نه تنها از نظر اقتصادی بلکه از نظر پایداری آثار باستانی می‌تواند در این خصوص تاثیرگذار باشد.

پروفسور جعفری یادآور شد: ظرفیت بسیار عالی صنعت توریسم می‌تواند زمینه‌ساز حفاظت از آثار باستانی شود.

وی اظهار داشت: ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، از اهداف شهرداری‌ها است و توریسم می‌تواند در این خصوص بسیار موثر عمل کند، به همین منظور، شهرداری ها باید توریسمی را انتخاب کنند که کیفیت زندگی شهروندان را بالا ببرد.

این استاد صاحبنام حوزه گردشگری همچنین با اشاره به ظرفیت‌های تبریز 2018 گفت:  انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی اتفاق بسیار مهمی است که تحقق آن، بستگی به نحوه بهره‌برداری دارد.

وی ادامه داد:  امیدواریم  برنامه های «تبریز 2018» محدود به کشورهای اسلامی نباشد، چرا که افراد غیرمسلمان نیز دوست دارند با فرهنگ و تمدن اسلامی آشنا شوند.

پروفسور جعفری اضافه کرد: مخاطب تبریز 2018 شامل دو طیف است، گروهی که از پیروان اسلام هستند و گروهی که از پیروان اسلام نیستند اما در عین حال، دوست دارند با اسلام بیشتر آشنا شوند؛ از این رو «تبریز 2018» باید از هر دو نیرو به نحو احسن بهره‌ بگیرد.

پروفسور جعفر جعفری یکی از برجسته ترین و شناخته شده ترین متخصصان حوزه گردشگری در دنیا و استاد مدعو دانشگاه های دو الگارو پرتغال ، لولئو سوئد ، سان یات-سن چین ، استاد افتخاری دائمی دانشگاه بوندلخند هند و مدیر برنامه بین المللی دانشگاه دو له ایلز بالرز اسپانیا است. او همچنین عضو هیأت علمی مدرسه مدیریت هتلداری دانشگاه ویسکانسن اسکات در شهر منومونی آمریکا است. وی مشاور و رایزن چندین آژانس بین المللی همچون سازمان جهانی گردشگری (WTO) و بانک توسعه قاره آمریکا، وزارتخانه ها، شرکتها و موسسات گردشگری و هتلداری نیز است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها