کد خبر: 831465
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۲
گفت‌و‌گو با مدیر خانه پویانمایی انقلاب اسلامی درباره انیمیشن «بابانوئل به شرق می‌آید»
محمدامین همدانی، مدیر خانه پویانمایی انقلاب اسلامی با اشاره به انتشار انیميشن «بابانوئل به شرق می‌آید»...
محمدامین همدانی، مدیر خانه پویانمایی انقلاب اسلامی با اشاره به انتشار انیميشن «بابانوئل به شرق می‌آید» به عنوان یکی از تازه‌ترین محصولات خانه پویانمایی تصریح کرد: شاید یکی از برداشت‌های مهمی که می‌توانیم از این کار داشته باشیم، نگاه به پروپاگاندای رسانه‌ای دولت‌های غربی است که با وجود آسیب رساندن به ملت‌های مظلوم چهره‌ای زیبا از خود به نمایش می‌گذارند.

انتشار قسمت اول انیمیشن «بابانوئل به شرق می‌آید» که به‌تازگی از سوي خانه پویانمایی انقلاب اسلامی تولید شده است، در روزهای اخیر نظرهای زیادی را به خود جلب کرد. به همین مناسبت گفت‌وگویی با محمدامین همدانی، مدیر خانه پویانمایی انقلاب اسلامی ترتیب دادیم. 
محمدامین همدانی در مورد موضوع انیمشین «بابانوئل به شرق می‌آید» گفت: این انیمیشن روایت یک کودک عرب است که در منطقه‌ای شبیه سوریه در جدال فقر و امید، شیفته بیلبورد عجیبی است که درست روبه‌روی کوخ محقرشان نصب شده است. به عبارت بهتر او شیفته تبلیغاتی شده که نه برای او، بلکه برای افکار عمومی دنیا طراحی شده است! 

وی ضمن اشاره به نگاه نمادمحور این انیميشن، به تبیین هدف تولید این اثر پرداخت و تصریح کرد: شاید یکی از برداشت‌های مهمی که می‌توانیم از این کار داشته باشیم، نگاه به پروپاگاندای رسانه‌ای دولت‌های غربی است که با وجود آسیب رساندن به ملت‌های مظلوم چهره‌ای زیبا از خود به نمایش می‌گذارند. این برداشت را در این انیمیشن به این صورت می‌توان دید که انتظار معصومانه یک کودک از یک هدیه غربی چیست؟! اینکه آنها داعش را کوک می­‌کنند، اما در بوق رسانه می‌دمند که ما ناجی مردم هستیم، رفتاری مشمئزکننده و شرم‌آور است که شاید علت اصلی تولید این اثر بوده است.

مدیر خانه پویانمایی انقلاب اسلامی ضمن اشاره به مخاطبان اصلی این انیمیشن از انتشار قسمت دوم آن خبر داد و گفت: طبیعتاً مخاطب انیمیشن، کودکان نیستند بلکه آنها قربانیان اصلی این بازی‌اند! این کار یک پیام جدی منطقه‌ای است. این نکته در قسمت دوم این کار هم قابل مشاهده است که در آن می‌توان رفتار این بابانوئل غلط‌انداز و خودخوانده را با غربی‌ها مشاهده کرد.
همدانی با اشاره به زمان تولید «بابانوئل به شرق می‌آید» با توجه به اتفاقات موجود در اقصی نقاط جهان تصریح کرد: اساساً یک‌سال از تولید این دو قسمت می‌گذرد و خصوصاً قسمت دوم آن را بعد از انفجار فرانسه در سال گذشته تولید کردیم. لذا در این انیمیشن توجه ویژه‌ای به اتفاقات روز جهان داشتیم.

وی با اشاره به مراحل تولید این انیمیشن گفت: ایده این کار از کارگاه ایده به سرپرستی استاد خیراندیش بیرون آمد و کارگردانی خوب حمید حقانی باعث شد این انیميشن با اقبال بسیار گسترده‌ای از جانب بینندگان و کاربران فضای مجازی مواجه شود و همزمانی این انتشار با اتفاقات ترکیه در شب کریسمس باعث شد این اقبال مخاطبان بیش از پیش گسترش یابد. محمدامین همدانی با اشاره به واکنش‌های صورت گرفته در فضای مجازی پیرامون انیمیشن «بابانوئل به شرق می‌آید» گفت: در فضای مجازی شاهد بحث‌های زیادی حول این انیمیشن بودم که نشان از موفقیت این کار دارد، اما فقط یک خواسته از برخی منتقدینی دارم که نگران رنجش بابانوئل هستند. لطفاً با جست‌وجویی ساده در گوگل، جرقه ایده ما را از مجله‌های غربی با موضوع بن‌لادن با لباس بابانوئل و بسیاری کاریکاتورهای مشابه ملاحظه کنند!

مدیر خانه انیميشن انقلاب اسلامی در پایان تصریح کرد: ادعا ندارم که یک کار و ایده بی‌نظیر تولید شده، ولی همیشه دنبال مفهوم و پیام در پس تصویر هستیم و امیدوارم با بازخوردهای سازنده‌ای که در پس هر کار هدیه می‌گیریم، بتوانیم به سمت هنر متعالی حرکت کنیم.
گفتنی است، دومین قسمت از این مجموعه انیميشن با محوریت رفتارهای سردمداران غربی با مردم کشورهای غربی و شرقی آماده پخش است که علاقه‌مندان می‌توانند در ادامه به تماشای این انیمیشن بپردازند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار