کد خبر: 831456
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۱
نشست هم‌انديشي راهکارهاي پيشگيري و مبارزه با فساد در فوتبال برگزار شد
نشست هم‌‌انديشي راهکارهاي پيشگيري و مبارزه با فساد در فوتبال روز پنج‌شنبه با حضور سردبيران رسانه‌ها برگزار شد.
شيوا نوروزي
تاج:فساد هست، ولي سازمان يافته نيست!
نشست هم‌‌انديشي راهکارهاي پيشگيري و مبارزه با فساد در فوتبال روز پنج‌شنبه با حضور سردبيران رسانه‌ها برگزار شد. مسئولان فدراسيون فوتبال، سرمربي استقلال و سرمربي پيکان در اين نشست بر مبارزه با فساد تأکيد کردند. 
  
خط قرمز نداريم
مهدي تاج مدعي است که در موضوع مبارزه با فساد در فوتبال هيچ خط قرمزي وجود ندارد. رئيس فدراسيون فوتبال در نشستي که در آکادمي فوتبال برگزار شد از مدعيان فساد در اين رشته خواست تا مدارک خود را به دستگاه‌هاي نظارتي ارائه دهند: «فساد وجود دارد، ولي اينکه فساد فقط در فوتبال باشد، صحت ندارد. دستگاه‌هاي نظارتي کار را شروع کرده‌اند و هر کسي که درباره فساد صحبتي کند، مدرکي داشته باشد يا پرونده‌اي وجود داشته باشد که قابل رسيدگي باشد، بايد به دستگاه‌هاي نظارتي آن را ارائه دهد. دليل اين مسئله دو چيز است، يکي اين که کسي بدون مدرک صحبت نکند و ديگر اين که دستگاه‌ها امنيت ايجاد کنند تا مردم بتوانند حرف‌شان را بزنند. بعضي وقت‌ها امنيت کافي وجود نداشت که باعث ضرر مي‌شد. تمام دستگاه‌ها در اين مسئله حضور دارند. البته منظورم دستگاه‌هاي نظارتي است.» تاج با اشاره به دو پرونده رمالي اظهار داشت: «اگر تخلفي وجود دارد حتماً بايد با آن برخورد شود و متخلفان دادگاهي شوند. البته مچ‌گيري وجود ندارد و در اين زمينه پيشگيري مطرح است. ما الان دو پرونده رمالي در دست داريم. فساد در فوتبال هست، ولي سازمان‌يافته نيست. براي مبارزه با فساد بايد پختگي و صبوري لازم را داشته باشيم. نمي‌شود يک‌ نفر چيزي بگويد و يکي آن را تکذيب و ديگري آن را تأييد کند. هيچ خط قرمزي در مبارزه با فساد در فوتبال وجود ندارد.»
  فساد فوتبال در چشم است
عليرضا اسدي، دبيرکل فدراسيون فوتبال معتقد است از آنجا که فوتبال بين مردم همه گير شده مشکلات و معضلات اين رشته بيش از پيش به چشم مي‌آيد: «آبروي افراد هم مهم است و اگر مطلبي در فساد مطرح مي‌شود بايد مستند باشد. فساد مي‌تواند در تمام صنوف وجود داشته باشد و اگر ببينيم که فساد تنها در فوتبال است نگاهمان محدود شمرده مي‌شود. به اين دليل که فوتبال ورزشي است همه‌گير است و گيرايي بالايي در همه سنين و جنسيت‌ها دارد، فساد موجود در آن بيشتر نمايش داده مي‌شود. مصداقي در برخي از موارد صحبت شد، ولي اين مطالب نياز به بررسي بيشتري دارد و تا مستنداتي مطرح نباشد، اتفاقي رخ نخواهد داد. برخي‌ها جسارت دارند و مطالبي را مطرح مي‌کنند، ولي اين مطالب جز ايجاد يک موج کوتاه اثر ديگري ندارد. اگر پرونده‌اي واقعي باشد و مستنداتي با خود به همراه داشته باشد، قطعاً اثرگذار خواهد بود.»
  
آسيب‌پذيري تيم‌هاي پايه
عليرضا منصوريان، سرمربي استقلال از جمله مربيان حاضر در نشست هم‌انديشي مبارزه با فساد در فوتبال بود و ابراز اميدواري کرد فوتبال از فساد دور شود: «اميدواريم که در يک مسير خوب بتوانيم فساد را از فوتبال دور کنيم. مي‌دانيم که چيزي حدود نيمي از دلالان در حوزه بازيکن مورد تأييد فيفا و فدراسيون فوتبال نيستند يا در بخش پايه‌ها آسيب‌پذيري بالايي وجود دارد. ما ارتباط‌مان با پايه‌ها قطع است. به نقطه‌اي نرسيده‌ايم که با پايه‌ها بتوانيم ارتباطي داشته باشيم. معتقدم بايد فضاي شايسته‌سالاري شکل بگيرد و تا زماني که اين فضا به‌طور کامل شکل نگيرد، به بحث پايه‌ها ورود نمي‌کنيم. همان روز اول که به استقلال آمدم به افشارزاده و بعدها به افتخاري گفتم که ارتباطي با پايه‌ها نخواهم داشت. دوستان من که در پايه هم هستند، ناخواسته وارد اين کار شدند. با اين حال اگر بازيکن شايسته‌اي وجود داشته باشد به صورت خصوصي او را مي‌خواهيم و با او تمرين مي‌کنيم و شرايطش را مي‌سنجيم.»
  
فساد همه‌گير شده
مجيد جلالي، سرمربي پيکان با اعلام اينکه فساد در فوتبال همه‌گير شده است، گفت: «در اين جلسه در حوزه قانون، فرهنگ و اقتصاد بحث شد و به اين نتيجه‌ رسيديم که متغيرهاي فساد بايد مشخص شوند تا ماهيت فساد آشکار شده و جامعه با فساد آشنا شود. به‌ هر حال بيشتر صحبت‌ها بر اساس شنيده‌هاست و مراجعي که برخورد مي‌کنند نياز به مستنداتي دارند. گردش مالي در فوتبال ايران بالاست و اين مسئله مي‌تواند باعث فساد شود. نظام ارزشي ما شايد ديد خوبي به فوتبال ندارد و مسئولان مربوطه هم چندان نگاه خوبي به اين ورزش ندارند. احتمالاً اين نگاه هم به جامعه منتقل شده است. محروم کردن تيم‌ها و خالي کردن ورزشگاه‌ها جوابگو نبوده و لازم است جلسات بيشتري داشته باشيم. فساد مراحلي دارد. يک موقع فساد موردي است و يک موقع فساد در حال‌ همه‌گير شدن است. شايد بتوانم بگويم تا حد زيادي فساد امروز در حال‌ همه‌گير شدن است.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار