کد خبر: 830827
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
ماجراي نقش گرفتن و بازي کردن برخي از بازيگرها در تلويزيون ماجراي جالبي شده است؛ پر از تناقض و حرف‌هاي ضد و نقيض.
احمد محمدتبريزي
ماجراي نقش گرفتن و بازي کردن برخي از بازيگرها در تلويزيون ماجراي جالبي شده است؛ پر از تناقض و حرف‌هاي ضد و نقيض. اين دسته از بازيگرها خيال مي‌كنند مردم صرفاً براي ديدن آنها پاي تلويزيون مي‌نشينند و اگر آنها از طريق قاب سيما ديده نشوند، مردم ديگر برنامه‌هاي تلويزيون را تماشا نخواهند كرد. 

به گزارش «جوان»، وقتي بازيگري پيشنهادهايش كم مي‌شود، ميزان صحبت‌ها و اظهارنظرهاي عجيب و غريبش افزايش مي‌يابد. همان بازيگرهايي که تا چند سال پيش در سريال‌هاي معمولي سيما بازي مي‌كردند و در گفت‌وگوهاي‌شان فقط از تلويزيون تعريف و تمجيد مي‌كردند، حالا با كم‌كار شدن‌شان تند‌ترين انتقادها را به صداوسيما وارد مي‌كنند. سحر قريشي يكي از بازيگراني است كه از طريق تلويزيون و با سريال «دلنوازان» به شهرت رسيد. او زماني در گفت‌وگوهايش مدام لب به تمجيد از كارگردان‌هاي تلويزيون مي‌گشود و زماني را که سريالي كه در آن مشغول بازي بود از تلويزيون پخش مي‌شد، دوره موفق سيما مي‌دانست. 

اما الان كه قريشي به هر دليلي در سريال‌هاي تلويزيوني بازي نمي‌كند، پشت سرهم از بي‌مخاطبي تلويزيون مي‌گويد. او چندي پيش در گفت‌وگو با يکي از رسانه‌ها به شدت بر بي‌مخاطبي تلويزيون تأکيد کرده بود و دوباره در گفت‌وگوي ديگري گفته است: « جذابيت نداشتن و تکراري بودن داستان‌ سريال‌ها باعث مي‌شود بينندگان زمان خود را براي تماشاي سريال‌هاي تلويزيون صرف نکنند.» چنين اظهارنظرهايي در حالي بيان مي‌شود که قريشي تا چند سال پيش و زماني که از دست رئيس وقت صداوسيما جايزه مي‌گرفت فقط به تعريف و تمجيد از تلويزيون بسنده مي‌کرد. همين دوگانگي‌ها در رفتار سبب شده مخاطبان هم به بازيگرها بي‌اعتماد شوند. اين بازيگر همچنين پيشنهاد جالبي به مردم مي‌دهد: «يکي از بازيگران ترک مدتي قبل از پروژه کاري خود انصراف داد و مردمي که طرفدار او بودند، جلوي خانه سينماي ترکيه جمع شدند و خواستار برگشت آن بازيگر شدند، اين امر نشان‌دهنده‌ عشق و مديريت درست است. مردم بايد پشت ما باشند، اما مردم هم خسته شده‌اند و فيلم‌ها را بي‌انگيزه تماشا مي‌کنند.»
اينجا اين سؤال مطرح مي‌شود که آورده و خروجي شما به عنوان يک بازيگر براي جامعه و مردم چه بوده است که حالا توقع چنين کاري از سوي مردم داريد؟ بازي در فيلم‌هاي سينمايي درجه چندم، شرکت در چند خيريه و گرفتن سلفي در خارج کشور نهايت فعاليت‌هايي است که داشته‌ايد و مردم براي کدام رزومه‌تان بايد دم در خانه‌تان جمع شوند؟
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سلگی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
1
1
دست کم چهار میلیون نوجوون و جوان به عنوان طرفدار سفت و سخت داره که اون رو الگو خودشون قرار دادن و دوستش دارن / آیا شما نصف اون مخاطب داری ؟؟؟پ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار