کد خبر: 830593
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
پرونده مردي كه در جريان توطئه همسر و دو فرزندش به قتل رسيده بود با نقض حكم متهمان در ديوان عالي كشور بار ديگر بررسي شد. اولياي دم مقتول درحالي وارد روند رسيدگي شده‌اند كه به علت شناسايي نشدن آنها رئيس قوه قضايي درخواست قصاص را مطرح كرده بود.
به گزارش خبرنگار ما، سي و يكم مردادماه سال 92 مأموران پليس ورامين جسد مردي را در بيابان‌هاي رمزآباد كشف كردند. با انتقال جسد به پزشكي قانوني مشخص شد جسد متعلق به مرد 45 ساله‌اي به نام يحيي است كه با ضربات متعدد چاقو كشته شده است. همسر مقتول كه زني 40 ساله به نام عفت بود به عنوان مظنون بازداشت شد، در جريان تحقيقات به قتل شوهرش با همدستي دو فرزندش محسن 16 ساله و روناك 20 ساله اعتراف كرد. 

او توضيح داد: شوهرم مرد بداخلاقي بود. وقتي من و فرزندانم از او خواسته‌اي داشتيم، نمي‌توانستيم با او راحت صحبت كنيم، اما هر طور بود با او كنار مي‌آمديم. مدتي قبل از حادثه به شوهرم مشكوك شدم و اين موضوع را با فرزندانم در جريان گذاشتم. آنها وقتي تماس‌هاي تلفن همراه پدرشان را كنترل كردند، مطمئن شدند با زن ديگري در ارتباط است. شب حادثه طبق معمول شروع به بهانه‌جويي كرد و به خاطر غذا با من درگير شد و در آن درگيري مرا تهديد به طلاق كرد. روز حادثه پسرم محسن چاقو برداشت و مقابل پدرش قرار گرفت. آنها با هم درگير شدند كه در جريان آن شوهرم با چند ضربه چاقو زخمي شد. من هم به خاطر كينه‌اي كه از قبل داشتم چند ضربه به او زدم. بعد جسد را با كمك محسن و روناك به بيابان‌هاي اطراف شهر منتقل كرديم. 

با كامل شدن تحقيقات، بازپرس عفت را به اتهام مباشرت در قتل و محسن و روناك را به اتهام معاونت در قتل مجرم شناخت و كيفرخواست عليه آنها صادر شد و پرونده براي رسيدگي روي ميز هيئت قضايي شعبه دوم دادگاه كيفري استان تهران قرار گرفت. از آنجا كه اولياي دم مقتول شناسايي نشده بودند، رئيس قوه‌قضايي براي متهم اصلي درخواست صدور مجازات قصاص كرد. 
عفت در جريان محاكمه اتهام را به گردن پسرش محسن انداخت و گفت: من براي نجات پسرم از مرگ به قتل اعتراف كرده بودم، اما واقعيت اين است كه من نقشي در قتل نداشتم.  محسن هم گفت: از بدرفتاري‌هاي پدرم خسته شده بودم. او با زنان زيادي ارتباط داشت و قصد داشت مادرم را طلاق بدهد به همين خاطر تصميم گرفتم او را بترسانم تا از اين رفتارها دست بردارد، اما ضربه چاقو به او برخورد كرد. روناك دختر مقتول كه دانشجوي رشته حقوق بود، گفت: وقتي از صداي دعواي پدر و برادرم بيدار شدم شوكه بودم و با ديدن پيكر خونين پدرم از هوش رفتم. من فقط به خاطر برادر و مادرم به قتل اعتراف كردم. 

هيئت قضايي بعد از شور عفت را به قصاص، محسن را به پرداخت ديه و 5 سال حبس و روناك را به 3 سال حبس محكوم كرد. رأي دادگاه، بعد از بررسي در ديوان عالي كشور نقض و براي رسيدگي به شعبه چهارم دادگاه كيفري يك استان تهران فرستاده شد. روز گذشته بعد از رسميت يافتن جلسه دو برادر و دو خواهر مقتول در جلسه دادگاه حاضر شدند و براي متهمان درخواست صدور اشد مجازات كردند. سه متهم سپس يك به يك در جايگاه قرار گرفتند و اظهارات قبلي خود را مطرح كردند. هيئت قضايي بعد از شنيدن دفاعيات متهمان وارد شور شد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار