کد خبر: 830381
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۱
پسری که زندگی‌اش را با کارگری وقف پدر و مادر فلج خود کرده است
در شرایط سخت زندگی که این روزها مردان مرد را به زانو در می‌آورد، هستند مادران و همسرانی که در نبود مردشان چشم به راه خیران باشند.

81 بود که مرد خانواده در جریان یک مشاجره به عنوان میانجی وارد معرکه می‌شود که متاسفانه در این درگیری که بین دو نفر صورت گرفته بود؛ با اصابت تصادفی چوب بر سرش دچار فلج مغزی می‌شود.

بعد از این ماجرا و مشکل پیش آمده، همسرش زهرا اسدی این شیرزن روستایی یکه و تنها ‌از او در روستا (ملک‌درق از توابع بخش مرکزی هوراند) شبانه‌روز مراقبت می‌کند.

براساس این گزارش، در حال حاضر متأسفانه این زن نیز در اثر این مراقبت‌ها و سال‌ها جابه‌جایی همسر فلج دچار درد کمر شده و به علت عدم تمکن مالی نتوانسته در زمان مقرر به پزشک برای درمان مراجعه کند.

این زن این روزها حال خوشی ندارد و در اثر نبود کمک و امکانات از دو پا فلج و زمین‌گیر همچنین خانه نشین شده است و باید برای معالجه به صورت مکرر به پزشک در شهرستان اهر مراجعه کند که مشکل آفرین شده است.

این خانواده هم اکنون با مشکلات عدیده روبه‌رو بوده و تنها پسر خانواده نیز با کارگری گذران زندگی می‌کند.

او نیز حدود 4 سال است نامزد کرده اما پرستاری از مادرش و پیگیری درمان باعث شده تا نامزدش چشم به راهش باشد تا این دو جوان نیز زندگی خود را آغاز کنند که متاسفانه تاکنون این امر اتفاق نیفتاده است.

این خانواده این روزها چشم انتظار خیران برای گذران زندگی شان هستند امید است دستان سبز یاری به سویشان دراز شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها