کد خبر: 829712
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
بريز و بپاش ناموفق استقلال؛ اميدواري تراكتور و ناهماهنگي سپاهان
نيم‌فصل اول رقابت‌هاي ليگ برتر به رغم تعطيلات فراواني كه رقابت‌ها و اردوهاي تيم ملي به تيم‌ها تحميل كرده بود، به پايان رسيد....
دنيا حيدري
نيم‌فصل اول رقابت‌هاي ليگ برتر به رغم تعطيلات فراواني كه رقابت‌ها و اردوهاي تيم ملي به تيم‌ها تحميل كرده بود، به پايان رسيد. آن هم در حالي كه پرسپوليس كه فصل قبل با تفاضل گل از قهرماني بازمانده بود، صدر جدول نيم‌فصل را مانند اكثر هفته‌هاي دور رفت در اختيار داشت اما استقلالي‌هاي تهران، نتوانستند انتظارات را برآورده كنند.
  قهرمان نيم‌فصل
پرسپوليس اين فصل با يك مساوي شروع كرد اما برخلاف فصل گذشته كه شروعي ناموفق داشت، امسال از همان ابتدا يكي از مدعيان بود و توانست 13 هفته را بدون باخت پشت سر گذاشته و دست آخر نيز با كسب 32 امتياز از 15 بازي و ميانگين 13/2 امتياز از هر بازي، قهرمان نيم‌فصل شود. يعني پيشرفتي هفت امتيازي نسبت به سال گذشته در همين مقطع. قهرمان نيم‌فصل همچنين بهترين خط دفاعي ليگ را نيز با پنج گل خورده در اختيار دارد. آن هم در حالي كه هفته‌ها گلر اول خود را به دليل مصدوميت در اختيار نداشت. برانكو كه از ابتداي فصل فرياد قهرماني سر داده بود در حالي توانست به اين موفقيت در نيمه راه دست يابد كه تيم او بيرون از مستطيل سبز با حواشي زيادي دست به گريبان بود كه ازجمله آن مي‌توان به جدايي ساسان انصاري، ‌مرد 12 گله ليگ باوجود مخالفت‌هاي برانكو، رفت و برگشت طارمي و رضاييان، درگيري با كرش به دليل عدم حضور ملي‌پوشان در تمرينات تيم، چالش بازيكنان خارجي و بي‌كيفيت، اختلاف نظر با باشگاه براي بازي دادن به رضاييان و مخالفت با جدايي احتمالي محمد انصاري، جدايي نابهنگام اميد عاليشاه و احمد نورالهي و پيوستن آنها به تراكتور، اصلي‌ترين رقيب سرخپوشان در جدال قهرماني اشاره كرد. با اين وجود اما مرد كروات زده نيمكت پرسپوليس توانست با آماري قابل قبول، قهرمان نيم‌فصل شود.
  گران‌ترين‌هاي ناكام
گرانقيمت‌ترين تيم ليگ، نتوانست انتظارات را برآورده كند. استقلال اگر‌چه در نقل و انتقالات ريخت و پاش مالي چشمگيري داشت و از اين بابت انتقادهاي زيادي را هم به جان خريد اما نه خريدهاي ميلياردي و گرانقيمت ليگ توانست اين تيم را به موفقيت نزديك كند و نه كنار گذاشتن نفراتي كه رحمتي با آنها سرجنگ داشت. خريدهاي منصوريان اين انتظار را به وجود آورده بود كه آبي‌پوشان پايتخت فصل را هم طوفاني آغاز كنند اما مربي جوان استقلال كه بعد از سال‌ها به آرزوي خود براي نشستن روي نيمكت اين تيم رسيده بود، نه‌تنها نتوانست انتظارات را برآورده كند ‌كه اسير حاشيه‌ها نيز شد. حاشيه‌هايي كه يكي دو مرتبه حتي زمزمه‌هاي بركناري او را نيز سر زبان‌ها انداخت؛ زمزمه‌اي كه اگرچه در نطفه خفه شد اما نتوانست پاياني خوش براي تيم منصوريان به دنبال داشته باشد و دور رفت رقابت‌هاي ليگ براي او در حالي به پايان رسيد كه به رغم هزينه‌اي 18 ميلياردي، نتوانست به جايگاهي بهتر از هفتمي جدول دست پيدا كند. آن هم با تفاضل گل بهتر نسبت به سپاهان و فاصله‌اي 10 امتيازي با صدرنشين 32 امتيازي ليگ و آمار 4/1 امتياز در هر بازي. استقلال همچنين گران‌ترين خط دفاعي ليگ را در اختيار داشت كه رقمي در حدود 6 ميليارد براي اين تيم آب خورده بود. خط دفاعي كه البته با 14 گل خورده آمار جالبي از خود به جا نگذاشت. آبي‌پوشان پايتخت در حالي با 22 امتياز و جايگاه هفتمي جدول نيم‌فصل را به پايان رساندند كه سال گذشته در چنين شرايطي تيم دوم جدول بودند.
  موفق‌ها و ناموفق‌ها
علاوه بر استقلال، فولاد، قهرمان دو فصل قبل نيز نتوانست انتظارات را برآورده كند و با سعداوي به جايگاهي بهتر از ميانه‌هاي جدول دست نيافت. استقلال خوزستان، قهرمان فصل گذشته نيز با از دست دادن سرمربي جوان خود و مشكلات مالي، برخلاف سال قبل كه قهرمان نيم‌فصل بود، امسال با چهار برد و در اختيار داشتن جايگاه دهم جدول نيم‌فصل رابه پايان برد. آن هم در حالي كه به احتمال فراوان در نيم‌فصل نيز بسياري از مهره‌هاي كليدي خود را از دست بدهد. سپاهان هنوز با روزهاي اوج خود فاصله‌اي بسيار دارد. تيمي كه به اميد جبران ناكامي‌هاي گذشته دست روي سرمربي جوان تيم قهرمان سال گذشته گذاشت، در پايان نيم‌فصل اول به جايگاهي بهتر از هشتمي جدول دست نيافت. حال آنكه ويسي فصل گذشته در چنين مقطعي، قهرماني نيم‌فصل را با استقلال خوزستان و جوان‌هاي بي‌نام و نشانش جشن گرفت. اما تغييرات نيمكت اين تيم كه فصل گذشته از حسين فركي آغاز شد و به مجيد بصيرت (سرمربي موقت)- ايگور استيماچ - زاغي‌نژاد و دست آخر به ويسي ختم شد، هنوز نتوانسته اين تيم را به سرمنزل مقصود برساند .
تراكتور اما يكي از معدود تيم‌هايي كه فصل گذشته از تغيير نيمكت خود سود برد و سكان هدايت خود را از اوليويرا باز پس گرفت و به قلعه‌نويي سپرد، همچنان در جاده موفقيت پيش مي‌رود. تبريزي‌ها كه اصلي‌ترين رقيب پرسپوليس براي قهرماني هستند، توانستند نيم‌فصل را با ميانگين كسب دو امتياز در هر بازي به پايان برسانند. ذوبي‌ها هم امسال عملكرد خوبي داشتند. اين تيم كه فصل گذشته با 26 امتياز و رده سوم جدول نيم‌فصل را به پايان برده بود، امسال نيز باعملكردي مشابه و كسب 25 امتياز در حالي راهي تعطيلات نيم‌فصل شد كه باز هم سكوي سوم جدول را در اختيار دارد. پيكان هم به رغم انتقادهايي كه به جلالي براي جذب بازيكنان مسن تيم مي‌شد، با امتيازي مشابه ذوب‌آهن، عملكردي قابل قبول ارائه داد.
  تغييرات نيمكت‌ها
فرهاد كاظمي بعد از رقابت‌هاي هفته نهم و باخت سياه‌جامگان به سپاهان بود كه به بهانه مشكلات مالي، ساز جدايي از اين تيم مشهدي را كوك كرد. جدايي او البته چندان هم براي مشهدي‌ها بي‌حاشيه نبود، چراكه برخي بازيكنان مدعي شدند قرارداد آنها منوط به حضور كاظمي بوده و با جدايي او فسخ مي‌شود. اين مسئله اگرچه براي اين تيم جنجال‌هايي داشت اما رخ نداد و سرانجام ختم به خير شد و هدايت سياه‌جامگان خراسان به دست خداداد عزيزي سپرده شد. نيمكت ديگري كه در نيم‌فصل دستخوش تغييرات شد، نيمكت ذوب‌آهن بود. يحيي درحالي بعد از بازي با استقلال از اين تيم جدا شد كه سه فصل قبل تيمي را تحويل گرفته بود كه در خطر سقوط بود اما در طول مدت حضور در ذوب‌آهن سه جام براي اين تيم گرفت(دو قهرماني پياپي در جام حذفي و قهرماني در سوپرجام). يحيي مدعي بود بعد از بازي سوم تعليق شده اما باشگاه مي‌گفت كه او بعد از بازي هفته پنجم برابر تراكتور استعفا داده كه قبول نشده اما سرانجام استعفاي او بعد از بازي با استقلال در هفته ششم پذيرفته شده. سكان هدايت ذوب‌آهن بعد از يحيي به دست حسيني، دستيار او در اين تيم سپرده شد كه اين مربي هم توانست به خوبي نيم‌فصل اول را براي نماينده اصفهان به پايان ببرد. ديگر تغييرات انجام شده روي نيمكت‌ها در نيم‌فصل اول به ماشين‌سازي تبريز برمي‌گردد كه نتوانست با خطيبي روزهاي خوبي را سپري كند و سرانجام بعد از باخت‌هاي پياپي، هيئت مديره اين باشگاه تصميم به تغييرات گرفت و فرهادكاظمي جاي خطيبي را روي نيمكت اين تيم تبريزي گرفت. هرچند كه حضور كاظمي هم ثمربخش نبود و ماشين‌سازي در حالي نيم‌فصل اول را به پايان رساند كه با كسب تنها شش امتياز، قعرنشين جدول است.
  قعرنشينان
در پايان هفته پانزدهم ليگ، ‌حضور تيم‌هايي چون سايپا و صبا در انتهاي جدول جلب توجه مي‌كرد. آن هم در حالي كه نفتي‌هاي آبادان، ‌سياه‌جامگان و پديده با وجود مشكلات مالي فراوان، توانسته بودند جايگاهي بهتر از اين دو تيم براي خود دست و پا كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار