کد خبر: 829568
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰
مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی از تشکیل قرارگاه فرهنگی ستاد مدافعان حرم در این اداره کل خبر داد.
حجت الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی در نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی آذربایجان شرقی گفت: قرارگاه فرهنگی ستاد مدافعان حرم در اداره کل تبلیغات اسلامی شکل خواهد گرفت و همایش بزرگ حمایت از مدافعان حرم نیز ۱۵ بهمن امسال به مناسبت میلاد حضرت زینب‌کبری(س) در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی(ره) برگزار می شود.

وی همچنین در خصوص مراسم گرامیداشت هشتم و نهم دی در استان افزود : این برنامه‌ها با انسجام خوبی برگزار می‌شود و هیئات مذهبی و کانون مداحان نیز حضور پررنگی در آن خواهند داشت.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه با ساخت هر حسینیه‌ای جلوی مسجدسازی گرفته می‌شود، ادامه داد: تربیت معنوی باید در فضای مسجد صورت گیرد و فضای مساجد برای مناسبت‌های مذهبی مهیا و تفکر هیئات مذهبی باید به سوی مسجدسازی و مسجد محوری عزاداری‌ها هدایت شود نه حسینیه سازی زیرا در اسلام چیزی به نام حسینیه سازی، زینبیه سازی و یا فاطمیه سازی نداریم.

درپایان این جلسه دکتر سیدشهاب الدین حسینی،مسئول قرارگاه فرهنگی ستاد مدافعان حرم استان،حجت الاسلام سید محمود حسینی را به عنوان دبیر این تشکل معرفی کرد


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار