
با توجه به تاریخ لیگ برتر انگلیس، چلسی به احتمال فراوان قهرمان این رقابت ها خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از موندو دپورتیوو دوشنبه Boxing day (روز تعطیل در بریتانیا یک روز پس از کریسمس) است اما صدرنشین کنونی لیگ برتر انگلیس نه تیم پپ گواردیولا نه ژوزه مورینیو و نه آرسن ونگر است. حتی لیورپول یورگن کلوپ نیز صدرنشین نیست. پادشاه کنونی لیگ برتر آنتونیو کونته است.
چلسی تحت هدایت سرمربی ایتالیاییاش صدرنشین این رقابت ها است و با لیورپول تیم دوم ۶ امتیاز فاصله دارد. منچسترسیتی گواردیولا با هفت امتیاز کمتر در جایگاه سوم است. آرسنال ونگر با ۹ و مائوریسیو پوچتینو با ۱۰ امتیاز در رتبه های بعدی قرار دارند. مورینیو با تیم سابق خود اختلاف زیادی دارد. ۱۳ امتیاز فاصله میان منچستریونایتد مورینیو و چلسی کونته است.
تاریخ نشان می دهد این شرایط به نفع آبی های لندن است. در پنج فصل اخیر لیگ برتر تنها یک بار تیمی که در Boxing day صدرنشین بود نتوانست در پایان فصل قهرمان شود.
لیورپول لویس سوارس در فصل ۱۴-۲۰۱۳ در
Boxing Day در جایگاه نخست قرار داشت و با آرسنال هم امتیاز بود اما در
نهایت سیتی مانوئل پیگرینی فاتح لیگ برتر شد.