کد خبر: 829258
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۶
جمال شورجه، کارگردان سينما چند ماهي است که به دنبال فراهم آوردن شرايط توليد سريال «موسي(ع)» است، اما به دليل مشکلات مالي گريبانگير رسانه ملي، هنوز نتوانسته پروژه را وارد پيش‌توليد کند.
شورجه درباره تازه‌ترين وضعيت سريال «موسي(ع)» گفت: در حال تلاش هستيم تا اتفاق خاصي بيفتد؛ مشکل اصلي تأمين اعتبار پروژه است و تمام انرژي ما مصروف اين شده که بودجه مورد نياز توليد را فراهم کنيم.
وي ادامه داد: براي آنکه فشار زيادي به سازمان صداوسيما وارد نشود، مترصد آن هستيم که شرايط حضور تعدادي از ارگان‌ها به پروژه را هم فراهم کنيم و البته توجيهات اقتصادي لازم براي اين کار را هم انجام داده‌ايم، يعني طوري برنامه‌ريزي کرده‌ايم که پروژه برايمان بازگشت مالي داشته باشد. جمال شورجه با اشاره به همراهي صداوسيما خاطرنشان كرد: مديران رسانه ملي تا اينجا حامي ما بوده‌اند و در بحث آرت بوک و گردآوري کتابچه جامع توليد و اصلاحات فيلمنامه به لحاظ مالي پروژه را پوشش داده‌اند.

چندي قبل در برنامه سينمايي «هفت» سخناني درباره عدم لزوم توليد سريال «موسي(ع)» مطرح شد. جمال شورجه با بيان اينکه اين سخنان نمي‌تواند مواضع رسمي سازمان صداوسيما باشد به فرهنگ‌نيوز اظهار داشت: پروژه «موسي(ع)» پروژه‌اي است که نه فقط براي ايران بلکه براي جهان اسلام اهميت دارد و حتي رهبري هم نسبت به سرنوشت اين پروژه عنايت داشته‌اند. در جلسات شوراي سريال‌هاي الف ويژه سيما هم اغلب با رويکرد مثبت به پروژه نگاه شده و مرتضي ميرباقري، معاون سيما نيز همواره از اولويت در توليد اين سريال سخن گفته‌اند. اين کارگردان خاطرنشان كرد: البته هر کارشناس يا منتقدي مي‌تواند نظر مثبت يا منفي خود را درباره يک محصول هنري بيان کند و ما نيز براي همه نظرات احترام قائليم، ولي بعيد است توليد نشدن اين سريال جزو مواضع رسمي سازمان بوده باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار