کد خبر: 828889
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹

دوپینگ روسیه

سایت فدراسیون شنای روسیه در پیامی اخطار داد ماده آریمیستین قرار است به لیست مواد نیروزای موضوع سال ۲۰۱۷ اضافه شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از Inside the games، اوایل امسال نیز با ممنوع شدن ماده ملدونیوم، دوپینگ تعدادی از ورزشکاران روس مثبت شد. آرمیتیسن که ماده‌ای برای متعادل کردن هورمون‌ها و سوخت و ساز در بدن است نیز قرار شد به لیست مواد ممنوع اضافه شود. این ماده می‌تواند رشد عضلات را تقویت کند.

فدراسیون شنای روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرده است: لازم است از مصرف این ماده جلوگیری شود از یک ژانویه ۲۰۱۷ این ماده ممنوع می‌شود بعضی از مکمل‌های غذایی ورزشکاران حاوی این ماده است.

ماده ملدونیوم نیز در سال ۲۰۱۷ دوباره جزو لیست مواد ممنوع خواهد بود. ملدونیوم باعث محروم شدن تعدادی از ورزشکاران مطرح روس از جمله ماریا شاراپووا و یولیا افیموا شد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار