کد خبر: 828688
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲
مدیر انجمن سینمای جوان اردبیل خبر داد
مدیر انجمن سینمای جوان استان اردبیل گفت: هنرمندان برای آگاه‌سازی خانواده‌ها وارد عمل شده و تعامل و همکاری خوبی را بین هنرمندان و انجمن اولیا و مربیان مدارس شاهد هستیم.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین، میر دولت موسوی در نشست هم‌اندیشی با کارشناسان انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش اردبیل اظهار کرد: زمینه همکاری هنرمندان فیلمساز با اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش در زمینه آگاه‌سازی و راهنمایی و مشاوره خانواده‌ها با ساخت فیلم کوتاه به صورت مشارکتی در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.

در این جلسه رئیس انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان که این طرح برای اولین بار در سطح کشور توسط وی پیشنهاد و مورد تصویب قرار گرفته است، تصریح کرد: با تشکیل کمیته خیرین مدرسه یار و انتخاب اولیا با توجه به سابقه شغلی و توان‌سنجی و همیاری، مدارس استان مشکلی نخواهد داشت.

کنعانی با بیان اینکه انجمن اولیا و مربیان با اعزام مشاور سیار براساس زمانبندی برای ارائه مشاوره به خانواده‌های روستایی عزم خود را جزم کرده است، گفت: 226 هزار نفر دانش‌آموز با احتساب والدینشان نیروی عظیمی را شکل می‌دهند که با توسعه برنامه‌های آموزشی و برگزاری کلاس‌های کاربردی و تخصصی می‌توان با جمع‌بندی مشکلات زمینه‌چینی برای همکاری با سینمای جوان را فراهم کرد.

وی افزود: برگزاری مبانی آموزشی اقدام برای خانواده‌ها با هدف آشنایی خانواده‌ها در زمینه مشکلات و آسیب‌ها می‌تواند مفید واقع شود.

موسوی دبیر منطقه پنج کشور با اعلام آمادگی انجمن سینمای جوانان استان در زمینه مشارکت در طرح یاد شده بیان کرد: ساخت فیلم توسط فیلمسازان در قالب پیام تلویزیونی و فیلم‌های کوتاه آموزشی نقش مؤثری در کنترل و پیشگیری و نوع برخورد اولیا با دانش‌آموزان خواهد داشت.

موسوی اضافه کرد: مطمئناً فیلمساز فیلم کوتاه می‌تواند با پردازش ایده و تهیه فیلمنامه نقش خود را برای نسل آینده‌ساز به نحوه احسن ایفا کند چرا که دغدغه‌های اکثر فیلمسازان در این حوزه مشهود است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها