کد خبر: 828190
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
رئيس قوه قضائيه:
رئيس قوه قضائيه آزاد‌سازي حلب را موجب تغييرات اساسي در معادلات منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي دانست و گفت: اين اتفاق تمام برنامه‌هاي غربي‌ها و اذناب منطقه‌اي آنها را برهم زد و از اين جهت اثرات بسيار مهمي داشته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومي قوه قضائيه، آيت‌الله آملي‌لاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي با تبريک آزاد‌سازي حلب به ملت و دولت سوريه، جبهه مقاومت و همه مسلمانان تصريح کرد: آزادي حلب، تغييرات اساسي در معادلات منطقه و فرامنطقه‌اي ايجاد کرد. غرب و تروريست‌ها مي‌خواستند حلب را مرکز و پايگاه اقدامات تروريستي خود براي ايجاد تغيير در کل منطقه کنند، اما آزاد‌سازي حلب موجب شد اين خواب تعبير نشود و برنامه غربي‌ها و اذناب منطقه‌اي آنها بر هم بخورد.

رئيس دستگاه قضايي با اشاره به برخورد کشورهاي غربي با آزاد‌سازي حلب اظهار کرد: تمام تلاش کشورهاي غربي در شوراي امنيت اين بود که به نحوي تروريست‌ها را در منطقه نگه دارند و حالا کشوري مثل فرانسه که خود ادعاي مقابله با تروريسم را دارد و مدت‌هاي مديدي به دليل حوادث تروريستي پاريس، وضعيت امنيتي اعلام کرده بود، امروز حامي تروريست‌ها شده و در پي آزادي حلب، برج‌هاي خود را سياهپوش کرده است. انسان از اين ميزان قلب واقعيت توسط برخي دولت‌ها متعجب مي‌شود.
‌   
غرب از حقوق بشر استفاده ابزاري مي‌کند
آيت‌الله‌ آملي‌لاريجاني با اشاره به حمايت مدعيان مقابله با تروريسم از تروريست‌ها خاطرنشان کرد: برخي کشورهاي مرتجع نيز که موجب ايجاد شکاف در منطقه شده‌اند و تروريست‌ها را به جان مردم انداخته‌اند از سوي مدعيان حقوق بشر مورد حمايت قرار مي‌گيرند و اين دوگانگي و نفاق در عمل، امر بسيار عجيبي است.
 
رئيس قوه قضائيه با بيان اينکه تقسيم تروريسم به خوب و بد مفهومي ندارد، تصريح کرد: تروريست‌هايي که يک نوجوان 12 ساله را در مقابل دوربين‌ها گوش تا گوش سر مي‌برند، از سوي غرب تروريست‌هاي خوب، معتدل و قابل حمايت به شمار مي‌آيند! غافل از اينکه با تغيير عنوان، ماهيت اين گروه‌ها عوض نمي‌شود و چنين رفتاري تنها اين پيام را با خود دارد که هر کس با غرب همراه باشد ولو بدترين موارد نقض حقوق بشر را هم مرتکب شود، اقداماتش در راستاي حقوق بشر است و هر‌کس با غرب همراهي نکند، هر اقدام قانوني هم که انجام دهد مرتکب نقض حقوق بشر شده است.

آيت‌الله آملي‌لاريجاني افزود: براساس همين ديدگاه است که عربستان با ارتکاب اين همه جنايت در يمن عليه زن، مرد، پير، جوان و ارتکاب اعمالي که در عرف بين‌الملل، جنايت جنگي به شمار مي‌آيد از سوي غرب حمايت مي‌شود، لذا بايد گفت که حقوق بشر امروز ابزاري براي فشار به کشورهاي مستقل و حق‌طلب است. رئيس قوه قضائيه با بيان اينکه آزادي حلب نشان داد که صبر و استقامت يک ملت در مقابل قدرت‌ها به پيروزي منجر مي‌شود، ابراز اميدواري کرد که با تلاش و مجاهدت دولت و ملت سوريه و حاميان مستضعفان، کل اين کشور از شر تروريست‌ها خلاص شود.
‌    
امريکا با بهانه‌هاي ديگر دنبال بازگرداندن تحريم‌هاست
آيت‌الله آملي‌لاريجاني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به رفتار غرب با ايران در دوران پسابرجام اظهار کرد: آنها مي‌خواهند با کمرنگ کردن تأثيرات برجام و به حداقل رساندن فوايد آن براي ايران، جمهوري اسلامي را تحت فشار قرار دهند و به همين دليل مي‌بينيم که تحريم برجامي را برمي‌دارند و به جاي آن در پي تشديد تحريم حقوق بشري هستند. رئيس قوه قضائيه با بيان اينکه چنين رفتاري از قبل هم قابل پيش‌بيني بود، به اظهارات مقامات رسمي و تحليلگران نزديک به دولت امريکا اشاره کرد و گفت: استراتژي درازمدت امريکا اين است که با وارد آوردن فشار به بهانه مقابله با تروريسم و نقض حقوق بشر، تحريم‌ها را برگرداند. آيت‌الله آملي‌لاريجاني افزود: برخي از آنها پا را فراتر گذاشته‌اند و گفته‌اند براي مقابله با تهديدهاي جمهوري اسلامي بايد از درون به ايران فشار وارد کنيم.
 بر همين مبنا تلاش آنها اين است که با ايجاد تفرقه و حمايت از جريان‌هاي غربگرا منفذي به داخل کشور بيابند، لذا همان نقشه‌هايي را که در دوران فتنه دنبال مي‌کردند، امروز به نحو ديگري طرح مي‌کنند.
‌    
مردم و مسئولان مراقب تفرقه‌افکني دشمن باشند
رئيس قوه قضائيه با تأکيد بر لزوم هوشياري مردم و مسئولان در قبال تفرقه‌افکني دشمن تصريح کرد: ما بايد با همدلي، همزباني و وحدت در کشور و به ويژه با عمل به توصيه‌هاي مقام معظم رهبري و راهبردها و سياست‌هاي کلي که ايشان براي پيشبرد اهداف جمهوري اسلامي ترسيم مي‌کنند، در مقابل اين نقشه شوم دشمن بايستيم. آيت‌الله آملي‌لاريجاني اعتماد به حمايت غربي‌ها را اشتباه دانست و با بيان اينکه امريکا به خوبي چهره خود را در قضيه برجام نشان داد، ابراز اميدواري کرد که با بصيرت و توجه مردم و مسئولان، توطئه‌هاي دشمن به کلي خنثي شود.
براساس اين گزارش، ادامه بحث و بررسي پيرامون پيش‌نويس آيين‌نامه قانون رسيدگي به دارايي مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوري اسلامي ايران، در دستور کار مسئولان عالي قضايي قرار داشت که موادي از آن به تصويب رئيس قوه قضائيه رسيد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار