کد خبر: 826903
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰
فرمانده انتظامی استان سمنان:
فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: میزان کشف کالای قاچاق از ابتدای سال 95 تا کنون 95 درصد در این استان افزایش یافت.

 سردار روح الامین قاسمی افزود: از ابتدای سال 95 تاکنون هفت میلیارد و 200 میلیون تومان کالای قاچاق در استان سمنان کشف شده است.
وی افزود: در اجرای عملیات های مختلف مقابله با قاچاق نیز 350 نفر توسط ماموران پلیس دستگیر شدند و 157 دستگاه خودرو توقیف شده است.
فرمانده انتظامی استان سمنان یادآور شد: شناسایی و انهدام شبکه های حمل و نقل و توزیع کالای قاچاق یکی از اقدامات ریشه ای و اساسی پلیس در روند مبارزه با پدیده قاچاق کالا است.
وی از تحقیقات نامحسوس ماموران پلیس امنیت عمومی استان سمنان و شناسایی محموله سنگین قاچاق خبر داد و گفت: به همین منظور عصر روز جمعه 19 آذر 95 یک دستگاه کامیون در کیلومتر 15 محور سمنان- دامغان از سوی ماموران این پلیس توقیف شد.
سردار قاسمی با بیان اینکه بار اصلی کامیون رادیاتور شوفاژ بود که از تبریز بارگیری و به مقصد مشهد در حرکت بود، خاطرنشان کرد: گفته های ضد و نقیض راننده 40 ساله کامیون شک ماموران را برانگیخت و در بازدید از قسمت بار خودرو 82 کارتن حاوی 824 هزار نخ سیگار خارجی قاچاق کشف شد.
وی به انتقال خودرو به پلیس امنیت عمومی استان سمنان و تکمیل تحقیقات اشاره کرد و افزود: این محموله 130 میلیون تومانی توسط چهار قاچاقچی حرفه ای کالا در تبریز بارگیری شده بود.
فرمانده انتظامی استان سمنان ، از معرفی راننده سابقه دار کامیون به دادسرا و پیگری پرونده تا شناسایی کامل اعضای دیگر این باند قاچاق خبر داد و گفت: مبارزه با قاچاقچیان ماموریت مهم پلیس به منظور اجرای اقتصاد مقاومتی است و نیروی انتظامی در این میدان از تمام ظرفیت های خود استفاده خواهد کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار