کد خبر: 825547
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۵
رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌ شرقی:
رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌شرقی گفت: براساس آخرین نتایج سرشماری 3 میلیون و 888 هزار نفر شمارش شدند که این رقم نسبت به سال 90 پنج درصد رشد نشان می‌دهد یعنی سالانه با رشد یک درصدی جمعیت استان مواجه بودیم.

داود بهبودی  در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان اظهار داشت: انتظار داریم دستگاه‌های مختلف استان ارائه آمار و اطلاعات مورد نیاز به سازمان برنامه و بودجه را جدی بگیرند؛ چرا‌که این تاخیرها موجب می‌شود ما نتوانیم از حقوق استان به‌موقع و به‌خوبی دفاع کنیم.

 وی افزود: ارائه با تاخیر اطلاعات از سوی هر دستگاهی همچنین باعث می‌شود زحمات همکاران در بخش‌های مختلف به هدر رفته و ما در جایگاه ملی دچار آسیب شویم.

بهبودی اضافه کرد: 11 ماه پیش طرح جامع سهند را مطرح کرده و پس از آن به‌دلیل عدم ارائه اطلاعات کافی و به وجود آمدن اشکالات مختلف 8 بار جلسه کارشناسی تشکیل دادیم و اگر این دقت به‌موقع انجام می‌شد در اردیبهشت طرح به تصویب می‌رسید اما متاسفانه برای اصلاح این طرح یک پروسه زمانی طولانی طی شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان‌ شرقی در عین حال خاطرنشان کرد: امروز از 22 نفر عضو شورای برنامه‌ریزی استان سه نفر غایب هستند و 11 نفر جانشین آمده‌اند و تنها 8 نفر عضو اصلی حضور دارند که این مسئله محل اشکال بوده و لازم است مدیران اهتمام بیشتری به جلسات شورای برنامه‌ریزی داشته باشند.

این مسؤول با اشاره به آخرین نتایج سرشماری نفوس و مسکن استان تصریح کرد: در حدود 3 میلیون و 888 هزار نفر شمارش شدند که این رقم نسبت به سال 90 پنج درصد رشد نشان می‌دهد یعنی سالانه با رشد یک‌ درصدی جمعیت استان مواجه بودیم.

وی ترکیب جمعیت شهری به روستایی را نیز 69.5 به  30.5 درصد عنوان و اضافه کرد: در بعضی جاها مثل شهر جدید سهند جابه‌جایی شدید جمعیتی داشتیم و مسائل بافت جمعیتی و آسیب‌شناسی در فرصت‌های بعدی مورد بحث قرار می‌گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها