کد خبر: 814234
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۰
ساخت هفت مدرسه در مجتمع‌های مسکونی مهر در سطح استان اردبیل آغاز شده و با شروع سال تحصيلي جديد سه پروژه مدرسه‌سازی در مساکن مهر به بهره برداري رسيد.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل با اعلام اين خبر گفت: از این هفت پروژه‌ای که در مساکن مهر در حال اجراست، دو باب مدرسه در اردبیل هر کدام با 6 کلاس و یک باب واحد آموزشی نیز در پارس‌آباد با 12 کلاس همزمان با شروع سال تحصیلی افتتاح و تحویل آموزش و پرورش شد.

دولت لطفی با بیان اینکه برای ساخت این سه پروژه بیش از 3 میلیارد و 300 میلیون تومان هزینه شده است، افزود: ما حدود یک میلیارد و 120 میلیون تومان نیز مطالبه پیمانکار داریم که باید نسبت به پرداخت آن اقدام کنیم.

وي با اشاره به اینکه ساخت چهار پروژه دیگر مدرسه‌سازی در مساکن مهر در حال پیگیری است، گفت: از 32 پروژه مدرسه‌سازی که امروز در آغاز سال تحصیلی تحویل آموزش و پرورش شد، 16 پروژه در قالب 76 کلاس درس با کمک خیرین احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است.

لطفی با بیان اینکه به همین تعداد پروژه و با 100 کلاس درس توسط خیرین و بنیاد برکت در حال اجراست، افزود: امیدواریم تا پایان امسال این تعداد واحد آموزشی را نیز با همراهی و کمک خیرین تکمیل کرده و تحویل آموزش و پرورش دهیم.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار