کد خبر: 807055
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۸
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: سازمان بهزیستی از نظر بودجه و منابع در مضیقه است و هم‌اکنون توان این را ندارد که کمپ‌های ترک اعتیاد را سرپرستی کند.

مسعود رضایی در رابطه با واگذاری کمپ‌های ترک اعتیاد به سازمان بهزیستی گفت:‌ سازمان بهزیستی از نظر بودجه و منابع در مضیقه است و هم‌اکنون توان این را ندارد که کمپ‌های ترک اعتیاد را سرپرستی کند.

وی ادامه داد: باید سرمایه و منابعی برای اداره کمپ‌های ترک اعتیاد پیش‌بینی شود و چنانچه متولی واحدی برای اداره کمپ‌ها ایجاد شود و به صورت مستقل فعالیت کند، کارایی بیشتر خواهد شد.

نماینده مردم شیراز گفت: اما اگر به همین منوال، نهادهای موازی وارد کار شوند، هزینه‌کرد بیشتر می‌شود، چرا که تشکیلات، مدیریت، نیروی انسانی و ... لازم است که در نتیجه هزینه‌بر خواهد بود.

رضایی ادامه داد: در حال حاضر منابع مالی بسیار محدود است و چنانچه بودجه سازمان بهزیستی در این زمینه افزایش یابد، به نظر می رسد سپردن کمپ‌های ترک اعتیاد به این سازمان که زیرمجموعه آن قرار گیرد و موضوع مراکز ماده 16 به نحوی از این سازمان فرمان بگیرد خوب است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه درباره تجربه کمپ شفق اطلاع دقیقی ندارم، گفت: سازمان بهزیستی با همراهی بخش خصوصی می‌تواند در زمینه اداره کردن کمپ‌های ترک اعتیاد موفق باشد.

رضایی افزود: بخش خصوصی در زمینه اداره کمپ‌های ترک اعتیاد خیلی بهتر از بخش دولتی می‌تواند عمل کند، اما این عملکرد منوط به نظارت مناسب بر این بخش است تا بخش خصوصی واقعی فعال باشد، نه اینکه بخش خصوصی فرمایشی یا بخش خصوصی‌ای که زیر نظر اداره خاصی فعالیت کند که این مضر است.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار