کد خبر: 805910
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۳
مديرعامل مؤسسه جهاد نصر آخرين وضعيت اجراي طرح احياي ۵۵۰ هزار هكتار از اراضي خوزستان و ايلام را مورد اشاره قرار داد و گفت: اجراي فاز اول اين طرح تا آخر سال ۹۶ به پايان مي‌رسد و پيش‌بيني شده كه با تكميل دو فاز اين طرح 5/9 ميليون تن به توليدات كشاورزي افزوده شود.
يدالله شمايلي در نشستي خبري كه به مناسبت هفته دولت برگزار شد، اهداف و وظايف مؤسسه جهاد نصر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: طرح احياي اراضي ۵۵۰ هزار هكتاري خوزستان و ايلام، توسعه آبزي‌پروري با اولويت پرورش ماهي در قفس، برقي كردن چاه‌هاي كشاورزي براي مصرف بهينه سوخت، مقابله با بروز پديده ريزگردها و بيابان‌زدايي و همچنين واگذاري سهام مؤسسه از جمله مسئوليت‌هاي ما است. وي با بيان اينكه مقام معظم رهبري در سال 75 به خوزستان سفر كرده و ايشان تأكيد داشتند كه بايد به آب و خاك اين استان بيشتر توجه شود، تصريح كرد: در سال 92 با اولين سفر دولت يازدهم و اجازه برداشت 1/5 ميليارد دلار از محل صندوق توسعه ملي احياي‌اراضي خوزستان سرعت گرفت.

وي در توضيح بيشتر احياي 550 هزار هكتار از اراضي استان‌هاي خوزستان و ايلام گفت: اين طرح به دو فاز تقسيم شده كه در فاز اول با توجه به تخصيص آبي كه از وزارت نيرو اختصاص يافت كار احيا از جمله شبكه‌هاي انتقال آب و شبكه‌هاي زهكشي زيرزميني در 312 هزار هكتار آغاز شد كه اميدواريم تا سال 96 فاز اول به پايان برسد. به گفته مديرعامل مؤسسه جهاد نصر براي اجراي فاز دوم در 23۸ هزار هكتار مشكل تخصيص آب با وزارت نيرو داشتيم كه با پيگيري معاون اول رئيس‌جمهور و وزير جهاد اين مشكل نيز حل شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار