کد خبر: 805601
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰
قاسمی با تایید سفر چاووش اوغلو به ایران عنوان کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه با تایید سفر وزیر امور خارجه ترکیه به ایران گفت: مذاکرات دو وزیر خارجه در تهران به مدت پنج ساعت به طول انجامید.

جوان آنلاين: بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد: داوود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه به منظور پیگیری تفاهمات و رایزنی های به عمل آمده میان دو کشور در سفر هفته گذشته محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به آنکارا دیروز سفر کوتاهی به تهران داشت و با وزیر امور خارجه کشورمان رایزنی و در مورد آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه بحث و گفتگو کرد.

وی اظهار داشت: مذاکرات دو وزیر خارجه در تهران به مدت پنج ساعت به طول انجامید.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: در سفر هفته گذشته ظریف به آنکارا و مذاکرات چندساعته او با رییس جمهور ترکیه و سایر مقامات عالیرتبه آن کشور تفاهم شد دو کشور به طور مستمر چه به صورت رسمی و حتی غیررسمی  گفتگوهای فشرده و مستمری را در اشکال و سطوح مختلف بین مقامات دو کشور داشته باشند.

قاسمی در پایان خاطرنشان کرد: در همین راستا قرار است در آینده نزدیک نیز دیدارهای متعددی به صورت فشرده در سطوح متفاوت بین مقامات عالی دو کشور به عمل آید.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار