کد خبر: 802547
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
مدیرکل آبفای روستایی استان البرز از انجام مطالعات فاضلا‌ب‌های روستاهای این استان خبر داد.

محمد حسن‌زاده در نشست بررسی مشکلات آب شرب شهرستان ساوجبلاغ اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه‌های این اداره کل تکمیل مطالعات فاضلاب روستاهای این استان است که به درستی در دست انجام است.

وی ادامه داد: هم اکنون اعتباری بالغ بر 3 میلیارد و 68 میلیون تومان برای این مهم در نظر گرفته شده است.

این مسؤول با بیان اینکه این اعتبار صرف تعمیر و نگهداری، تأمین آب و مطالعه فاضلاب‌های روستایی هزینه خواهد شد افزود: توسعه خدمات رسانی به مردم و به ویژه در روستاها از مهمترین اهداف ما است.

مدیرکل آبفای روستایی استان البرز خاطرنشان کرد: با تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های انجام شده امیدواریم این مهم تا پایان سال‌جاری مرتفع شده و مشکلات در زمینه فاضلاب روستایی حل شود.

حسن‌زاده از مهمترین مشکلات آب شرب روستاها را نبود شرکت‌های آبفای روستایی دانست و تأکید کرد: برای حل این مهم نیازمند برنامه‌ریزی درست و به کارگیری برنامه‌های مسنجم هستیم.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به مشکل تأمین آب روستاهای ساوجبلاغ نیز اشاره کرد و بیان داشت: مجتمع آبرسانی آران، بخش چندار و چند روستای دیگر از مهمترین اقداماتی است که در دست انجام است.

به گفته حسن‌زاده همچنین برای روستاهای عرب آباد کوه، قاسم آباد بزرگ، هیو، خور، ایقربلاغ، برغان، سیبستان، وشکین، ورده، کوشگذر، زکی آباد که به صورت تک روستایی هستند نیز اعتبارات ویژه‌ای برای تأمین آب شرب در نظر گرفته شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار