کد خبر: 802482
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱
ما به اينکه کشورمان پشتيبان مقاومت است و به نيروهاي مقاومتي که در منطقه حضور دارند به خصوص به حزب‌الله لبنان افتخار مي‌کنيم.
در آستانه سالگرد جنگ ۳۳ روزه و پيروزي حزب‌الله در برابر رژيم صهيونيستي کمال خرازي، رئيس شوراي راهبردي روابط خارجي در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: بحث مقاومت امري است که با پوست و گوشت خودمان آن را لمس کرديم، آنچه که داريم نتيجه مقاومت است.
وي ادامه داد: چه در طول انقلاب که با مقاومت بود که پيروز شديم چه در طول جنگ و چه در دوران بعد از آن که در برابر توطئه‌ها و فشارهايي که نسبت به کشور ما وارد آوردند مقاومت و ايستادگي کرديم و توفيق يافتيم. وزير اسبق امور خارجه کشورمان تصريح کرد: نمونه آنچه گفتم مقاومت حزب‌الله است، اينکه يک گروه شيعه لبناني چگونه توانست در برابر اسرائيل که تا دندان مسلح هم بود ايستادگي کند و از سرزمين خودش دفاع و آن را از لوث وجود آنها پاک کند، از نکات عبرت‌آموز است.
خرازي افزود: اين نشان‌دهنده اين است که مقاومت در واقع کليد پيروزي است و به همين دليل است که اين همه فشار و توطئه عليه حزب‌الله و جبهه مقاومت وارد مي‌شود. در واقع براي اين که مي‌خواهند اين سلاح را از نيروهاي مقاومت بگيرند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: ما همچنان از مقاومت چه شيعي باشد، چه اهل تسنن حمايت مي‌کنيم و مسلماً در حد توان‌مان به اين مسير ادامه خواهيم داد و اين امر مبرهني است که بر کسي پوشيده نيست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار