به گزارش «جوان»، اسحاق جهانگيري به دفاع تمامعيار از بانكها پرداخته است، او گفت: اينكه عليه نظام بانكي فضاسازي منفي ايجاد شود درست نيست زيرا بانكها از مظلومترين بخشها هستند.
معاون اول رئيسجمهور افزود: متأسفانه گاهي اطلاعرساني درباره كارهاي سازنده و خوبي كه انجام ميدهيم، آنطور كه بايد صورت نميگيرد و در مقابل، برخي افراد و رسانهها، ضعفهاي دولت را برجسته كرده و به صورت چند برابر جلوه ميدهند كه لازم است در اين خصوص دقت و تمركز بيشتري به خرج دهيم تا مردم از اقدامات مثبت و سازنده دولت آگاه شوند. معاون اول رئيسجمهور با قدرداني مجدد از عملكرد نظام بانكي براي راهاندازي توليد خاطرنشان كرد: اينكه عليه نظام بانكي فضاسازي منفي ايجاد شود درست نيست زيرا بانكها از مظلومترين بخشها هستند و در عين حال بيشترين مسئوليت را در تأمين مالي براي اقتصاد كشور برعهده دارند و اين طبيعي است كه وقتي يك بخش داراي اهميت فراواني در اقتصاد باشد، از طرف همه بخشها مورد انتقاد قرار گيرد.
پس از اين جملات بود كه طنازي كاربران در فضاي مجازي آغاز شد و كاربران با انتشار مطالب طنزي در اينباره نسبت به سخنان جهانگيري واكنش نشان دادند. كاربري نوشته است:«يكي بانكا مظلومن، يكي صفدر، يكي هم ح. ف!»، ديگري نيز اينطور واكنش نشان داده است: «جهانگيري گفته بانكها مظلومن، لابد ما ملت ارتش چنگيزيم صددرصد دختر صفدرحسيني هم ژانداركه.» تعداد ديگري از نظرات و طنازيها نيز به دليل محدوديتهايي قابل انتشار نيست ولي اين گفته جهانگيري به سوژه جديد كاربران فضاي مجازی تبديل شده است.