کد خبر: 793900
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۸
شكست دوباره ايران مقابل برزيل در ليگ جهاني واليبال
ايران در دومين بازي در هفته دوم ليگ جهاني واليبال در حالي كه ضعف دريافت‌ها در زمين ايران مشهود بود، با نتيجه 3 بر يك مغلوب برزيل شد تا شاگردان لوزانو سومين شكست را در اين مسابقات تجربه كنند.
سعيد احمديان
پس از يك پيروزي روحيه‌بخش برابر بلغارستان، جمعه شب در دومين بازي هفته دوم ليگ جهاني، ايران به مصاف برزيل رفت. شاگردان لوزانو در شرايطي در ورزشگاه آلکساندر نيکوليچ بلگراد مقابل تيم اول رنكينگ واليبال دنيا به ميدان رفتند كه در هفته اول ليگ جهاني هم دو تيم به مصاف هم رفته بودند، مسابقه‌اي كه با برتري 3 بر صفر برزيلي‌ها به پايان رسيده بود. حالا در صربستان ايران و برزيل دوباره به مصاف هم رفتند. ست اول را اين برزيلي‌ها بودند كه با نتيجه 25 بر 18 به سود خودشان به پايان رساندند. فرهاد نفرزاده، كارشناس واليبال كشورمان در گفت‌وگو با «جوان» درباره تحليل فني ست اول مي‌گويد: «در ست اول تيم كشورمان در دريافت‌هاي اول متأسفانه ضعف زيادي داشت و پوئن‌هاي زيادي در اين ست با سرويس‌هاي خوبي كه بازيكنان بزريل به خصوص لوكارلي مي‌زدند، توانستند كسب كنند تا ايران در ست اول بازنده باشد.» ست دوم اما با برتري 16 بر 24 به سود كشورمان به پايان رسيد تا دو تيم ست شماري يك – يك مساوي شوند. نفرزاده دليل بازگشت ايران در ست دوم را تغييرات لوزانو مي‌داند: «در ست اول برزيل با سرويس‌هاي خوب، دريافت اول را دچار مشكل كرد و معنوي نژاد كه در وسط قرار داشت، امتياز‌هاي زيادي را به تيم مقابل داد. در ست دوم لوزانو براي پوشش اين ضعف در تركيب تيم جابه‌جايي انجام داد و مرندي در وسط قرار گرفت و اين ضعف برطرف شد. دريافت اول تيم ايران بهتر شد، سرويس‌هاي خوب، حملات متنوع، دفاع روي تور و همچنين تعويض‌هايي كه لوزانو در پوئن‌هاي آخر انجام داد، باعث شد تا ايران در ست دوم پيروز شود.»
ست سوم دوباره به نفع برزيل برگشت و اين پرافتخارترين تيم ليگ جهاني بود كه توانست با نتيجه 25 بر 16 در اين ست پيروز شود و دو بر يك در ست شماري پيش بيفتد. كارشناس واليبال كشورمان درباره افت تيم در ست سوم مي‌گويد: «سرمربي برزيل با توجه به شناخت تيم ايران، با جابه‌جايي چرخشي بازيكنان، دوباره برزيل بر بازي مسلط كرد و دراين ست هم مانند ست اول، ضعف دريافت‌هاي اول در زمين ايران به تيم ضربه زد و برزيلي‌ها برنده شدند.» در ست چهارم خبري از بازگشت دوباره تيم ايران نبود و شاگردان لوزانو با نتيجه 25 بر 17 مغلوب شدند تا در نهايت با حساب 3 بر يك مقابل برزيل بازنده شوند. نفرزاده عامل باخت در ست آخر را بيشتر مسائل روحي عنوان مي‌كند: «معتقدم در اين ست با توجه به اختلافي كه در امتيازات از همان ابتدا افتاد، بازيكنان شكست را پذيرفته بودند و به همين خاطر هم خيلي راحت و با اختلاف اين ست را واگذار كردند.»
  
لوزانو: شكست‌ها هشداردهنده نيست
رائول لوزانو پس از شكست مقابل برزيل در نشست خبري گفت: «در ست اول و دوم مسابقه به ويژه ست دوم با برزيل ريتم خوبي داشتيم اما در ست‌هاي سوم و چهارم نتوانستيم ريتم تيمي را حفظ کنيم. در اين مسابقه در يك سري از فاكتورها توانستيم راندمان و كارايي خوبي از خودمان نشان دهيم، اما نتوانستيم راندمان مناسبي را به صورت يك كار تيمي ارائه دهيم. تيم ايران امروز در اسپک عملکرد خوبي نداشت به خصوص دريافت‌هايي كه از منطقه چهار مي‌رسيد اين شرايط را سخت‌تر مي‌کرد.» لوزانو با بيان اينکه هنوز بين بازيکنان داخل و بيرون از زمين ايران تفاوت راندمان ديده مي‌شود، گفت: «بايد اين اختلاف را از بين ببريم. اين مشکل بيشتر در اسپک ديده مي‌شود. هنوز نتوانستيم به اين برسيم كه نفرات جايگزين همان ريتم تيمي را ادامه دهند.» سرمربي تيم ملي واليبال با تأکيد بر اينکه در ليگ جهاني با تيم‌هاي قدرتمندي مسابقه مي‌دهيم، گفت: «حريفان واقعاً قدرتمند هستند و سه شکست ايران برابر برزيل و امريكا بوده كه بهترين‌هاي جهان هستند. البته اين باخت‌ها، شکست‌هاي هشدار‌دهنده‌اي نيست و هنوز جا براي کار داريم.» مهدي مرندي، ليبروي تيم ملي واليبال ايران هم گفت: «در امتيازاتي که دو تيم ايران و برزيل پاياپاي پيش مي‌رفتند خوب بوديم، اما پس از اينکه عقب مي‌افتاديم براي بازگشت به جريان بازي مشکل داشتيم.»

در آن طرف برنو رزنده، كاپيتان برزيل معتقد است ايران هميشه يك حريف خطرناك است: «بازي مقابل ايران هميشه سخت بوده است و اين بار هم اين طور بود. ما خوب بازي کرديم و از فرصت‌هايي که براي برد به دست آورديم توانستيم خوب استفاده کنيم و به امتياز کامل بازي دست پيدا کرديم.» ريکاردو لوکارلي كه با سرويس‌هايش تيم ايران را به زحمت انداخت، هم گفت: «فکر مي‌کنم سرويس‌هاي برزيل واقعاً خوب بود و تيم ايران را دچار مشکل ساخت. البته سرعت بازي بازيکنان ايران بالا بود. پاس‌هاي خوبي مي‌دادند و تشکيل سد دفاعي برابر آنان به سختي صورت مي‌گرفت.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار