معاون فرهنگی هنری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کرج در آیین گشایش این جشنواره با اعلام این که این جشنواره به مدت 3 روز دایر است گفت: این جشنواره به منظور یادآوری رسوم کهن و آشنایی هر چه بیشتر مردم با مراحل گلاب گیری است که به همت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج برگزار شده است.
عبدالله شجاعی افزود: جشنواره گلابگیری در البرز موجب شده تا افرادی که نمی توانند برای مراسم گلابگیری به کاشان سفر کنند از نزدیک شیوه تهیه عرقیات گیاهی از جمله گلاب را مشاهده کنند.
وی، ترویج و فرهنگ سازی در خصوص استفاده صحیح از عرقیات گیاهی، آشنایی مردم به ویژه نوجوانان با روش های سنتی گلابگیری، عرضه عرقیات مختلف گیاهی و لزوم استاندارد اجباری برای عرقیات موجود در بازار کشور در ارتقاء سلامت مردم را از اهداف این جشنواره برشمرد.
شجاعی افزود: تشویق و ترغیب مردم برای استفاده از داروهای گیاهی با نظر و مشورت پزشک و آشنایی با توانمندی جوانان در رشته های مختلف صنایع دستی از جمله اهداف جشنواره است.