کد خبر: 786355
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۰
منابع صهیونیستی مي‌گويند، وزير خارجه سابق این رژيم با پذيرش پيشنهاد نخست وزير اين رژيم، مسئوليت وزارت جنگ را بر عهده گرفته تا جانشين موشه يعلون شود. ليبرمن پيشتر گفته بود در صورت به دست گرفتن قدرت مقابله با جنبش مقاومت فلسطين را ادامه مي‌دهد.
حزب ليكود به رياست بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي از موافقت آويگدور ليبرمن، رئيس تندرو حزب راستگراي «اسرائيل خانه ما» براي تصدي سمت وزارت جنگ استقبال كرد و از وي خواست كه مذاكرات براي پيوستن به ائتلاف دولتي را در نزديك‌ترين زمان ممكن پايان دهد. به گزارش رسانه‌هاي صهيونيستي، ليكود همچنين اعلام كرد: «جايگاه طبيعي حزب اسرائيل خانه ما در داخل دولت بنيامين نتانياهو است و نه در جمع جريان اپوزيسيون». رسانه‌هاي صهيونيستي گزارش دادند كه ديدار بنيامين نتانياهو و موشه يعلون وزير جنگ پيشين رژيم صهيونيستي نتيجه خاصي نداشته و نتانياهو در جريان اين ديدار به وزير جنگ اعلام كرده كه ليبرمن خواهان تصدي سمت وزارت جنگ است. به گزارش مركز اطلاع‌رساني فلسطين، رويكرد امنيتي ليبرمن مبتني بر مقابله با افزايش قدرت جنبش مقاومت اسلامي «حماس» در نوار غزه از طريق اتخاذ تدابير مختلف است. روزنامه صهيونيستي هاآرتص در تشريح رويكرد امنيتي آويگدور به اظهارات قبلي وي درباره احتمال تعامل امنيتي تل آويو با حماس استناد كرده است كه پس از حمايت گسترده شهرك‌نشينان صهيونيست و معرفي به عنوان بهترين گزينه براي تصدي سمت وزارت جنگ و نيز مقابله با جنبش حماس و موج عمليات‌هاي مقاومتي در كرانه باختري بيان كرده بود.

ليبرمن پيشتر اعلام كرده بود كه اگر وزير جنگ شود، به اسماعيل هنيه، نايب رئيس دفتر سياسي حماس تنها 48 ساعت فرصت خواهد داد تا اجساد نظاميان صهيونيستي را برگرداند و دو غيرنظامي اسير ديگر به نام‌هاي «آوراهام منگستو» و «هاشم السيد» را آزاد كند و در غيراين صورت هنيه ترور خواهد شد. » هاآرتص در ادامه آورده است كه ليبرمن «پايان دادن به حكومت حماس» و ازسرگيري شهرك‌سازي‌ها در شهرك‌هاي صهيونيست نشين كرانه باختري و قدس را از جمله شرط‌هاي خود براي پيوستن به دولت صهيونيستي عنوان كرده بود و از همين رو مشخص نيست كه وي پس از تصدي سمت وزارت جنگ چطور با اين مسئله امنيتي تعامل خواهد كرد.

همزمان با ورود ليبرمن جنگ طلب به كابينه اسرائيل، جان مارك آيرو، وزير خارجه فرانسه بعد از ديدار با جان كري، همتاي امريكايي خود در حاشيه نشست ائتلاف ناتو اعلام كرد كه نشست صلح بين‌المللي پاريس به منظور ازسرگيري «روند صلح خاورميانه» در سوم ماه ژوئن برگزار مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار