کد خبر: 784811
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۴
1436611890408_1000.jpg

د‌ر‌وازه‌بان‌های اتلتیکومادرید در زمان هدایت دیگو سیمئونه سه بار جایزه معتبر سامورا را کسب کردند.

به‌ گزارش ‌ایسنا‌ و به نقل از آس، از زمانی که دیگو پابلو سیمئونه هدایت اتلتیکومادرید را بر عهده گرفت، چهار سال و نیم می گذرد و در این مدت، سه بار د‌ر‌وازه‌بان‌های این تیم جایزه سامورا (د‌ر‌وازه‌بانی که کمترین گل را در لالیگا دریافت کرده است) را کسب کردند.

یان اوبلاک در این فصل 18 گل دریافت کرد و این جایزه را دریافت کرد. او به رکورد لیانو در فصل 94 – 93 رسید. میانگین گل‌های خورده اوبلاک در هر بازی، 0.47 گل بود.

تیبو کورتوا دو فصل پیاپی کمترین گل را در لالیگا دریافت کرد. در فصل 13 – 2012، این د‌ر‌وازه‌بان بلژیکی 29 گل در 37 بازی دریافت کرد. سال بعد در فصل 14 – 2013 که اتلتیکومادرید قهرمان شد، 24 بار در 37 بازی دروازه کورتوا باشد.

اوبلاک در این سال عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت و به رکوردی دست یافت که به نظر به دست نیافتنی می‌رسید. عملکرد او باعث شد مهارت‌ها‌ و عالی کورتوا فراموش شود.

انتها‌ی‌ پیا‌م

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار