کد خبر: 784497
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با اشاره به ويژگي‌هاي رئيس آينده مجلس خبرگان رهبري، بر ضرورت بستن روزنه‌هاي اميد بر دشمن از سوي رئيس و اعضاي خبرگان تأکيد کرد و گفت: مجلس خبرگان انقلابي نيازمند هيئت رئيسه انقلابي است.
آيت‌الله عباس کعبي در گفت‌وگو با رسا، با اشاره به تأکيد رهبر معظم انقلاب مبني بر انقلابي بودن و انقلابي عمل کردن مجلس خبرگان رهبري گفت: خبرگان رهبري از ارکان مشروعيت، مقبوليت نظام مقدس جمهوري اسلامي و نماد مردم‌سالاري اسلامي و مهم‌ترين نهاد انقلابي نظام است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اينکه مسئوليت خبرگان مهم‌ترين مسئوليت انقلابي نظام مقدس جمهوري اسلامي است، اظهار داشت: طبيعي است که خبرگان با اين حساسيت بايد خبرگان انقلابي باشد، خبرگان مجراي بيعت ملت وفادار به آرمان‌هاي امام، شهدا و رهبري با نظام جمهوري اسلامي و مظهر وفاداري عزتمندانه، سرافرازانه، خردمندانه و شجاعانه ملت ايران به ولايت فقيه و رهبري عزيز انقلاب است.

وي ادامه داد: انتظاري که ملت ايران دارند اين است که مجلس خبرگان در تراز جايگاه رفيع خود از نظر اسلامي، مکتبي و انقلابي قرار گيرد.

وي اضافه کرد: تلاش خبرگان براي پاسداري از اسلام و ارزش‌هاي اسلامي و معنويت بر پايه حکمت و عقلانيت و تلاش براي تحقق عدالت اجتماعي، حل معضلات معيشتي مردم، حرکت به سوي پيشرفت علمي و افزايش اقتدار و استحکام دروني نظام اسلامي بر پايه علم، عدالت، معنويت و جايگاه رفيع مجلس خبرگان توقعات و انتظارات مردم را تا حدي بالا مي‌برد که مجلس خبرگان بايد در تراز بالاي پشتيباني از ولايت فقيه و کمک به رهبري در تحقق اهداف نظام جمهوري اسلامي و خدمت ملت بايد ظهور و بروز پيدا کند که معناي انقلابي بودن مجلس خبرگان است.

آيت‌الله کعبي با بيان اينکه رياست مجلس خبرگان بايد از عمق انقلاب، ريشه‌هاي اصيل حوزوي و جايگاه والاي معنوي توأم با حکمت و شجاعت برخوردار باشد، ابراز داشت: رئيس خبرگان بايد به گونه‌اي که باشد روزنه‌هاي اميد را بر دشمنان ببندد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار