کد خبر: 784463
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۸
6-581.jpg

دیدار پایانی منچستریونایتد در لیگ برتر جزیره به دلیل کشف یک جعبه مشکوک در قسمتی از ورزشگاه اولدترافورد به تاخیر افتاد.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، در حالی که قرار بود دیدار تیم‌های منچستریونایتد و بورنموث همانند سایر بازی‌های هفته پایانی لیگ برتر انگلیس از ساعت 18:30 به طور همزمان آغاز شود به دلیل اتفاقاتی که در دو جایگاه استرت فورد و سر آلکس فرگوسن افتاد، این بازی لغو شد.

به گفته برخی شاهدان حاضر در ورزشگاه جعبه‌ای مشکوک در قسمت سرآلکس فرگوسن پیدا شده که باعث مسئولان دستور دهند این دو جایگاه سریعا تخلیه شود.

با توجه به این اتفاق و با به صدا درآمدن آژیر امنیتی در اولدترافورد، هواداران ورزشگاه را ترک کردند تا بازی در زمان دیگری برگزار شود. این در حالی است که پس از تخلیه دو جایگاه استرتفورد اند و سر آلکس فرگوسن قرار بود بازی با از 45 دقیقه تاخیر آغاز شود.

اولدترافورد

به گزارش ایسنا، دو تیم منچستریونایتد و منچسترسیتی در هفته پایانی لیگ برتر برای به دست آوردن رتبه چهارم و کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا با یکدیگر می‌جنگند. با توجه به لغو بازی در اولدترافورد شاگردان فان خال می‌توانند با اطلاع از نتیجه بازی منچسترسیتی و سوانسی، تکلیف خود را در بازی مقابل بورنموث بدانند.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار