کد خبر: 783783
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۸
اكنون برنامه هفتگي «سينماروايت» با نمايش و نقد و بررسي آثار سينمايي كه زير مجموعه انجمن سينماي دفاع مقدس محسوب مي‌شود، مشتري‌هاي قابل قبول خود را پيدا كرده است.
شفيع آقامحمديان
در چند جلسه پياپي شاهد تعويض سالن به خاطر ازدحام تماشاگران بوديم كه اين نشان از استقبال خوب علاقه‌مندان از برنامه قابل قبول اين مجموعه است. به نظر مي‌رسد چندين ويژگي در چگونگي برگزاري اين برنامه‌ها عامل اصلي اين موفقيت محسوب مي‌شود كه ساير جلسات نقد و بررسي فاقد اين ويژگي‌هاست. در سينما روايت ميهمانان احساس خودي بودن مي‌كنند و بين خود و منتقدان و مسئولان خط‌كشي‌هاي مرسوم سينمايي را احساس نمي‌كنند. بنابراين آزادانه تبادل افكار مي‌كنند و به يك درك و برداشت مشترك از نمايش فيلم مي‌رسند و هدف جلسه نقد و بررسي غير از نيست.

عموماً فيلم‌هاي به نمايش در آمده حساب شده و فيلم‌هاي روز ايران و جهان است. اين فيلم‌ها عموماً  دغدغه تماشاگران از هر طبقه فكري است كه خود مزيد استقبال از اين برنامه‌هاست.

برخورد مناسب و شايسته مجريان برنامه با ميهمان و تلاش صميمانه دست اندركاران در رفع اشكالات احتمالي فني كه دور از چشم روشن‌بين ميهمانان نيست، جلوه ديگري به اين صميميت و فضاي بسيجي مي‌بخشد كه بسيجي بودن از ويژگي‌هاي لاينفك انجمن دفاع مقدس است و در اين جلسات به درستي آن را به نمايش مي‌گذارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار