کد خبر: 783712
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۳
1428726742926_1052_orig.jpg

تیم ایران توانست به عنوان قهرمانی در بخش تفنگ بادی بانوان تورنمنت هانوفر برسد.

به گزارش ایسنا، مرحله مقدماتی تورنمنت هانوفر بعد از ظهر امروز به پایان رسید و تیم تفنگ ایران که با سه نماینده در این رقابت‌ها حضور داشت در بخش تفنگ بادی 10 متر بانوان به عنوان قهرمانی دست یافت.

تیم ایران با 3 تیرانداز المپیکی خود الهه احمدی، نجمه خدمتی و مه‌لقا جام بزرگ به قهرمانی دست یافت و این اتفاق در حالی رخ داد که هر سه نماینده ایران راهی فینال تفنگ بادی 10 متر مسابقه‌های هانوفر شدند.

این فینال از ساعتی دیگر برگزار خواهد شد. این مقام در حالی به دست آمد که پیش از این تیم ایران قرار نبود به مسابقه‌های هانوفر به دلیل کمبود اعتبارات اعزام شود و با پیگیری مسئولان فدراسیون این اعزام انجام شد. تیم تیراندازی ایران با 4 تیرانداز در تورنمنت هانوفر حضور دارد و بعد از پایان این مسابقه‌ها در جام جهانی آلمان که در مونیخ برگزار خواهد شد شرکت می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار