کد خبر: 783306
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۶

جمعی از پیشکسوتان تیم‌های استقلال و پرسپولیس برای حضور در برنامه‌ «جهان کتاب من» در نمایشگاه کتاب حضور پیدا می‌کنند.

به گزارش بخش کتاب ایسنا، جمعی از پیشکسوتان فوتبال روز چهارشنبه (22 اردیبهشت‌ماه) از ساعت 17 با حضور در سرای اهل قلم بین‌الملل بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از خاطرات‌ کتاب‌خوانی‌شان می‌گویند.

همچنین در این سرا از ساعت 10:30 تا 12:30 چهارشنبه 22 اردیبهشت‌ماه نشست رونمایی از کتاب «روسیه‌شناسی» اثر دکتر سنایی با همکاری انتشارات سمت و دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در همین روز از ساعت 14 تا 15:30 کارگاه «آشنایی با کاربری حرفه‌ای شبکه‌های اجتماعی علمی» با همکاری انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی در سرای اهل قلم بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود.

بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 15 تا 25 اردیبهشت با شعار«فردا برای خواندن دیر است...» در شهر آفتاب برگزار می شود. مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب واقع در اتوبان خلیج فارس، روبه‌روی حرم امام خمینی (ره) قرار دارد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار