کد خبر: 783213
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸
معاون اداره‌کل ارشاد خراسان‌رضوی از آغاز کنگره بین‌المللی از توس تا نیشابور با گلباران مقبره فردوسی خبر داد.

یوسف امینی گفت: کنگره بین‌المللی از توس تا نیشابور با گلباران مقبره فردوسی آغاز می‌شود.

یوسف امینی با اعلام این خبر افزود: این کنگره بین المللی پنجشنبه 23 اریبهشت ماه امسال با گلباران آرامگاه حکیم توس با حضور شعرا، ادب دوستان و علاقمندان این شاعر بزرگ برگزار می‌شود.

وی در ادامه به ذکر برخی برنامه‌های این مراسم اشاره کرد و گفت: گلباران مزار فردوسی با خیرمقدم مدیرکل ارشاد خراسان، شعرخوانی تعدادی از شاعران خراسانی همراه با نقالی صادق زاده شاهنامه‌خوان خراسانی و رونمایی از کتاب مکتب ادبی هرات نوشته حسن نصیری جامی – کتاب برگزیده جشنواره شعر فجر سال 94 – از جمله برنامه‌های این آئین خواهند بود.

معاون فرهنگی ارشاد اسلامی خراسان رضوی در ادامه اظهار داشت: در این مراسم از برخی از انجمن‌های ادبی مشهد نیز برای شرکت در این آیین ملی دعوت بعمل می‌آید.

یوسفی تصریح کرد: تجمیع انجمن‌های ادبی خراسان و ایجاد وفاق در بین شاعران و ادب دوستان یکی از اهداف مهم در پیشبرد برنامه های فرهنگی اداره ارشاد برای خراسان که همواره سرزمین ادب خیز و شاعر پرور بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار