کد خبر: 782793
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۹
نگاهي به مشکلات پيش روي رئيس جديد فدراسيون فوتبال
موفقيت تيم ملي در مسابقات انتخابي جام جهاني روسيه و سوق دادن فوتبال به سمت اقتصادي شدن دو اولويت مهمي است که رئيس جديد فدراسيون فوتبال آن را در دستور کار قرار داده است.
شيوا نوروزي
موفقيت تيم ملي در مسابقات انتخابي جام جهاني روسيه و سوق دادن فوتبال به سمت اقتصادي شدن دو اولويت مهمي است که رئيس جديد فدراسيون فوتبال آن را در دستور کار قرار داده است. انتخابات فدراسيون فوتبال سرانجام پس از کش و قوس‌هاي فراوان برگزار شد و مهدي تاج با کسب حداکثر آرا جاي علي کفاشيان را گرفت. رئيس جديد فدراسيون فوتبال، اما در راه رسيدن به اهداف خود با مصائب زيادي روبه‌رو خواهد بود، مصائبي که تا به امروز هيچ مديري موفق به برطرف کردن آنها نشده است.
تاج ديروز در گفت‌و گويي راديويي به آراي زيادي که به دست آورد اشاره کرد و اينکه اولويت‌هاي کاري‌اش را از قبل مشخص کرده است: «با اعضاي مجمع هشت سال کار کرده بوديم و براساس همين شناخت نيز پيش‌بيني مي‌شد که دوستان محبت داشته باشند و رأي بدهند. اميدوارم بتوانيم گام‌هاي مؤثري برداريم. پس از پايان مجمع کار خود را آغاز کرديم. من با مسائل فدراسيون فوتبال بيگانه نيستم. ضمن اينکه اولين جلسه هيئت رئيسه را تشکيل داديم. ما دو اولويت داريم: اولويت اول اقتصادي کردن و در واقع راه‌اندازي سازمان اقتصادي فوتبال است. شايد اگر به فوتبال کمک شود، فوتبال هم کمک‌ده باشد. اولويت بعدي هم تيم ملي در آستانه بازي‌هاي انتخابي جام جهاني است. همه رقبا در حال کار کردن هستند و ما هم بايد تلاش کنيم. در خصوص رده پايه هم باشگاه‌ها بايد به اين مسئله بپردازند تا اتفاقات خوبي بيفتد. نوع کار در فدراسيون با سازمان ليگ فرق مي‌کند. در سازمان ليگ بايد اطلاع‌رساني زيادي صورت مي‌گرفت. حالا هم مسئله صحيح آن است که فدراسيون سخنگو داشته باشد و او به موقع پاسخ مسائل را بدهد.»
  حق پخش و درآمدزايي
بحثي جدي، حساس و چالش‌برانگيز که تا به امروز نتيجه‌اي نداشته است. پرداخت نشدن حق پخش مستقيم بازي‌هاي فوتبال از جمله مصائب سختي است که رئيس جديد هم بايد مانند رؤساي قبلي تمام تلاشش را براي رسيدن به نتيجه‌اي که به نفع فوتبال باشد انجام دهد. در حالي که در فوتبال روز دنيا خريد امتياز پخش مسابقات درآمد نجومي را نصيب باشگاه‌ها مي‌کند اين مسئله هنوز در کشور ما جايگاه اصلي خود را پيدا نکرده تا جايي که صداوسيما به‌رغم همه تلاش‌هاي صورت گرفته حاضر به پرداخت حق واقعي اين رشته نيست. بحران مالي همواره فوتبال ايران را آزار داده و به نظر مي‌رسد تا زماني که چالش بين فدراسيون و صداوسيما نتيجه ندهد مشکلات اقتصادي فوتبال هم مرتفع نخواهند شد. به علاوه اينکه فوتبال برخلاف حواشي زياد که دارد و پول‌هاي نجومي که در آن رد‌وبدل مي‌شود تا به امروز نتوانسته در بحث درآمدزايي حرفي براي گفتن داشته باشد.
   لباس و اسپانسر
عقد قرارداد با اسپانسرهاي ناشناس و استفاده از لباس‌هاي بي‌کيفيت براي تيم ملي را بايد به ليست بلند مشکلات پيش‌روي مهدي تاج اضافه کرد. با وجود آنکه کشورهاي صاحب‌نام و حتي کشورهاي همسايه براي انتخاب اسپانسر دقت زيادي مي‌کنند و وسواس زيادي به خرج مي‌دهند فوتبال ايران در سال‌هاي اخير با اين شيوه مديريتي بيگانه بوده است. عقد قرارداد با شرکتي که پيش از اين هندبالي‌ها بابت لباس‌هاي بي‌کيفيتش شاکي بوده‌اند، مؤيد اين ادعاست. علاوه بر اين کفاشيان در آخرين روزهاي رياستش از لباس بيش از حد ساده تيم ملي رونمايي کرد تا يک بار ديگر اعتراض‌ها عليه ناديده گرفته شدن شأن تيم ملي کشورمان بالا بگيرد.
  پرونده فساد
يکي از حساس‌ترين چالش‌هايي که طي اين سال‌ها فوتبال کشورمان را زير سؤال برده به جريان افتادن پرونده فساد در اين رشته بوده است. پرونده سنگين فساد فوتبال توسط نمايندگان مجلس نهم و مسئولان ذي‌ربط پيگيري و بررسي شده. گفته مي‌شود فسادهاي مالي و اخلاقي اين رشته به قدري زياد است که تعداد صفحات اين پرونده بيش از حد تصور است. اين مسئله اگرچه در دوره دوم رياست کفاشيان بارها و بارها مطرح شد، بازتاب‌هاي زيادي در رسانه‌ها داشت و مسئولان مصاحبه‌هاي زيادي درباره آن داشتند اما پرونده فساد نيز همانند بسياري از مسائل ديگر فوتبال هرگز به نتيجه نرسيد و در صحن علني مجلس هم قرائت نشد. بدون شک اهالي فوتبال اين انتظار را دارند که تاج بالاخره گام مثبتي براي روشن شدن تکليف اين پرونده بردارد.
   تيم ملي
صعود قدرتمندانه به جام جهاني 2018 را بايد يکي از انتظارات اصلي مردم و جامعه فوتبال از رئيس جديد تلقي کرد. ناکامي در راه رسيدن به جام جهاني نقطه تاريکي در پرونده مديريتي همه روسا محسوب مي‌شود، به همين دليل است که رئيس جديد فدراسيون نيز تيم ملي را يکي از اولويت‌هاي اصلي خود عنوان کرده است. با اين حال مشکلات زياد تيم ملي همچنان پابرجاست و کارلوس کرش نيز کماکان از کمبودها و عملي نشدن وعده‌ها گلايه دارد. مهدي تاج تنها در صورتي مي‌تواند ادعاي اهميت دادن به تيم ملي را داشته باشد که دغدغه‌هاي کرش و شاگردانش را برطرف کند.
   روابط بين‌الملل و اساسنامه
کوتاه آمدن در قبال گردن‌کشي‌هاي عربستان و سکوت انتقادبرانگيز پس از خورده شدن حق مسلم ميزباني کشورمان در ليگ قهرمانان ضعف روابط بين‌الملل فدراسيون را بيش از پيش نمايان کرد. رئيسي که مدعي است تجربه زيادي در فدراسيون دارد براي جلوگيري از تکرار چنين اتفاقاتي بايد تغييري اساسي در اين حوزه ايجاد کند به گونه‌اي که مديران اين حوزه آشنايي کافي با ديپلماسي فوتبال داشته باشند. روشن شدن تکليف اساسنامه فدراسيون نيز از ديگر مواردي است که بحث تأييد يا عدم تأييد آن و همچنين ايجاد برخي تغييرات در اساسنامه پيش از برگزاري انتخابات بارها دستاويز افراد مختلف شد. انتظار مي‌رود يک بار براي هميشه تکليف اين موضوع حل شود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
0
0
اقای تاج"درهر زمینه که دچار مصائب شدید"نگران نباشید"راهکار را از اقای کفاشیان بگیرید"چرا؟که 8سال در این
زمینه ها" زحمت فراوان کشیده اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار