کد خبر: 782167
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
با حضور وزیر جهاد کشاورزی:
با حضور وزیر جهاد کشاورزی عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع گاوداری صنعتی استان اردبیل در شهرستان پارس‌آباد آغاز شد.

فرماندار پارس‌آباد در مراسم آغازین عملیات اجرایی این مجموعه گاوداری در پارس‌آباد اظهار کرد: این پروژه که با ظرفیت 5 هزار راس و با کمک بخش خصوصی اجرایی می‌شود قرار است در کمتر از یک سال به بهره‌برداری برسد.

اکبر صمدی گفت: با اجرایی شدن این پروژه برای 250 نفر اشتغال مستقیم و هزار و 800 نفر اشتغال غیرمستقیم فراهم می‌آید.

وی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه 50 هکتار زمین در منطقه نظرعلی قشلاقی پارس‌آباد پیش‌بینی شده است، ادامه داد: با حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی احداث چنین مجموعه‌هایی می‌تواند به تولید محصولات لبنی و گوشتی مختلف تبدیل شود.

فرماندار پارس‌آباد از سرمایه‌گذاری 150 میلیارد تومانی بخش خصوصی در احداث این مجتمع بزرگ خبر داد و گفت: با توجه به اینکه شمال استان اردبیل مستعدترین منطقه برای دامپروری است احداث و راه‌اندازی چنین مجتمع‌های مدرنی می‌تواند به تولید محصولات لبنی و صادرات آن به کشورهای مختلف کمک کند.

صمدی با بیان اینکه زمینه سرمایه‌گذاری در شهرستان مرزی پارس‌آباد فراهم است و ما با تمام وجود از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کنیم، افزود: امیدواریم خروجی و نتایج چنین سرمایه‌گذاری‌هایی به ایجاد فرصت‌های اشتغال بیشتر کمک کند.

با حضور وزیر جهاد کشاورزی و مسئولان استان اردبیل عملیات اجرایی احداث مجتمع گاوداری صنعتی در شمال استان اردبیل در حال برگزاری است که با کلنگ‌زنی آن به سرعت عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها