کد خبر: 782068
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۲
کودک افغانستانی که چندماه پیش با دریافت لباس «لیونل مسی» مهاجم آرژانتینی بارسلونا به شهرت جهانی دست یافته بود، از ترس جانش به همراه خانواده به پاکستان پناهنده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی احمدی کودکی بود که چند ماه پیش تصویر او با یک پلاستیک آبی و سفید به رنگ لباس تیم ملی آرژانتین در رسانه‌ها منتشر شد. روی این پلاستیک نام «لیونل مسی» مهاجم تیم ملی آرژانتین با قلم نوشته شده بود.

بازتاب این عکس در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های خبری باعث شد تا مسی پیگیر این کودک شود و سرانجام بعد از شناسایی هویت این کودک، پیراهن خود را برای وی فرستاد.

این در حالی است که مرتضی احمدی بعد از دریافت این لباس به پاکستان پناهنده شده است چرا که خانواده وی تهدیداتی را مبنی بر ربودن این کودک از سوی گروه‌های تروریستی دریافت کرده‌ بودند.

وحید احمدی پسرعموی مرتضی احمدی در این خصوص به خبرگزاری آلمان گفت: حدود یک ماه می‌شود که به خاطر تماس‌های تلفنی مشکوک و تهدیداتی که پیرامون مرتضی وجود داشت به پاکستان آمده‌ایم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار