کد خبر: 782016
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳
معاون برنامه ریزی شركت آبفا كاشان از کاهش 50 سانتیمتري ساليانه آب‌های زیرزمینی كاشان بدلیل افزایش گرما، كاهش بارش ها و برداشت های بی رویه آب خبر داد.

 علی اكبر قانع با بيان اينکه كاهش بارندگی ها سه خطر جدی كاهش حجم آب، پیشروی آب شور و فرو نشست زمین را متوجه زندگی مردم می كند افزود: درحالی كه متوسط بارندگی سالانه جهان 850 میلی متر است، این رقم در منطقه كاشان به 120 میلی متر می رسد كه یك ششم متوسط جهانی است.
قانع گفت: در كشورهایی كه از متوسط بارندگی بالایی برخوردارند، سرانه مصرف آب به ازای هر فرد 75 تا 120 لیتر است، اما این رقم در ایران 220 لیتر است.
وي به الگوی نادرست مصرف آب اشاره كرد و افزود: میزان مصرف آب برای مسواك زدن در ایران معادل شش برابر كشورهای اروپایی است.
رابط استانی طرح داناب نیز در این نشست گفت: امسال با هدف آگاه سازی دانش آموزان طرح داناب در 90 دبیرستان دوره اول با مشاركت 200 نفر از مربیان و دانش آموزان اجرا می شود.
علیرضا كاشانی افزود: اجرای این طرح در قالب مسابقات فرهنگی و هنری، دانش آموزان را به صرفه جویی در مصرف آب آموزش می دهد و انتقال این آموزش ها در سطح خانه و جامعه تاثیر زیادی در مدیریت مصرف آب دارد.
در این نشست از فاطمه تاملی به عنوان برگزیده بخش دانش آموزی و سیدجواد جلال زاده در بخش فرهنگیان طرح داناب به علت ارائه طرح های خلاق مصرف بهینه آب قدردانی شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار