متأسفانه امروز با بدعتها و بدفهميهايي از دين روبهرو هستيم كه شبهاتي را در ذهن مخاطب ايجاد ميكند لذا بايد در اين خصوص روشنگري و آگاهسازي صورت گيرد.
به گزارش فارس، حجتالاسلام والمسلمين علي سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه در مراسم تقدير از مربيان برتر اين نمايندگي به مناسبت آغاز هفته عقيدتي - سياسي در سپاه گفت: يكي از مشكلات اساسي اديان الهي در تاريخ بدفهمي و كجفهمي در دين بوده است و شهيد مطهري يكي از چهرههاي پيشتاز در آسيبشناسي ديني بود. وي افزود: اگر بدفهمي و كجفهمي درمان نشوند آيين و شريعت ميميرند و تصرف دشمن يا عوامل آن در ادراك خواص مهمترين عامل انحراف است. سعيدي ادامه داد: اگر نفوذ را به معناي تسلط در ادراك و فكر معنا كنيم نفوذ سياسي به معناي تصرف عناصر دشمن و منحرف خودي در ادراك معرفتي و سياسي خواص معنا ميشود. از طرفي نفوذ فرهنگي نيز تصرف ادراك فرهنگي مردم توسط دشمن است. نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اينكه بدفهمي در دين سه نوع آسيب دارد، گفت: يكي آسيبهايي است كه از ناحيه دشمنان و به شكل بدلسازي وارد ميشود. آسيب ديگر از سوي متوليان دين صورت ميگيرد كه شكل زشتي از دين را به مردم ارائه ميدهند و آسيب سوم بد اجرا كردن عوامل دين است.
وي با بيان اينكه در خصوص كجفهمي در دوران غيبت ميتوان هزاران جلد كتاب نوشت، گفت: شما ببينيد انجمن حجتيه چه برداشتي از انتظار ارائه كرد و چه دليلي دارد در عصر وليفقيه ما شاهد كجفهمي افراد نسبت به دين باشيم؛ كجفهمياي كه در سه حلقه كارگزاران، اصلاحطلبان و كيان و حلقه نياوران بروز و ظهور پيدا كرده است. سعيدي ادامه داد: متأسفانه نفي استقلال را از زبان برخي از آقايان ميشنويم و امروز با بدعتها و بدفهميهايي روبهرو هستيم كه شبهاتي را در ذهن مخاطب ايجاد ميكند و بايد با ادبيات بهتري با مردم حرف بزنيم. متأسفانه امروز در بحث حاكميت ديني و اصل ولايت فقيه و اينكه ولي فقيه مشروعيت خود را از مردم ميگيرد يا باريتعالي دچار برخي كجفهميها در افراد هستيم كه بايد نسبت به آن روشنگري و آگاهسازي صورت گيرد.
---------------------------------------------------