کد خبر: 780866
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی:
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ما تاکنون موفق شدیم تا بیش از 500 وسیله و اشیای ارزشمند تاریخی را در موزه تاریخ علوم اردبیل جمع‌آوری کرده و در معرض دید علاقمندان قرار دهیم.

گودرز صادقی اظهار کرد: موزه تاریخ علوم اردبیل سال گذشته و با هدف پیوند دادن دانشگاه با جامعه و حلقه اتصال در توسعه و ترویج ابعاد مختلفی از تاریخ پرفراز و نشیب علوم شکل گرفته به طوری که دانشجویان و فعالان این عرصه از این نمایشگاه در چند ماه اخیر استقبال خوبی را داشتند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ما تاکنون موفق شدیم تا بیش از 500 وسیله و اشیای ارزشمند تاریخی را در موزه تاریخ علوم اردبیل جمع‌آوری و در معرض دید علاقمندان قرار دهیم.

وی گفت: ما در این موزه سعی کردیم تا تاریخ آموزش عالی و اسناد مختلفی را از روند توسعه این مجموعه‌ها در موزه تاریخ علوم اردبیل جمع‌آوری کنیم به طوری که بیش از 500 وسیله و اشیای مختلف و صدها سند الکترونیکی و کاغذی را جمع‌آوری کرده و برای نمایش رایگان آنها در اختیار مخاطبانمان در حوزه علوم و فنون به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان قرار دادیم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی بیان کرد: راهنمایانی در این حوزه حضور دارند که تلاششان بر این است تا ابعاد مختلف این موزه را برای مراجعان تبیین و تشریح کنند که قطعا این حرکت می‌تواند زمینه خوب و مساعدی را برای برنامه‌ریزی‌های درست همراه با آشنایی نسل امروز از تحولات تاریخ علوم و فنون مختلف به وجود آورد.

صادقی افزود: تاکنون دستگاه‌های مختلف در این زمینه همکاری‌های خوبی را با ما داشتند که از اداره برق و مخابرات گرفته تا آموزش و پرورش و شهرداری اشیا و اسنادی را به این موزه اهدا کردند تا در این مجموعه مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: هدف اصلی از این اقدامات جمع‌آوری اسناد و مدارک مستدلی است تا بتوانیم در سطح منطقه‌ای و ملی دستاوردهای عظیم توسعه علم و فناوری را در استان در این مجموعه به نمایش گذاشته و علاقمندان از آن استفاده کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها