به گزارش جوان انلاين به نقل از اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران، محسن ولیئی مدیرکل کمیته امداد استان تهران در این مراسم به جایگاه برپایی نماز در این نهاد اشاره کرد و گفت: در قرآن کریم و روایات اسلامی نیز به صورت مکرر به اهمیت برپایی نماز تأکید شده و بر همین اساس کمیته امداد اهمیت ویژهای برای اقامه نماز و فرایض دینی قائل است.
وی با اشاره به اهتمام ویژه کمیته امداد به امر نماز این نهاد از سوی ستاد اقامه نماز استان، اظهار کرد: خوشبختانه این نهاد همواره از سازمانها و نهادهای برتر در این زمینه شناخته و معرفیشده است.
ولیئی همچنین از حضور فعال و پرشور کارکنان این نهاد در نمازهای جماعت که هرروز در محل اداره کل وادارات تابعه استان برگزار میگردد تقدیر و تشکر کرد.
شایان ذکر است همانند همین مراسم در مدیریت های تابعه استان برگزار و از 100 نفر از کارکنان آنان تقدیر به عمل آمد.