کد خبر: 778680
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۹
معاون توسعه میراث فرهنگی اردبیل:
معاون توسعه و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: برگزاری نخستین سمپوزیوم روابط عمومی را گامی درجهت اعتلای جایگاه فرهنگی و اجتماعی استان است.
بهزاد مجیدی در سومین جلسه کمیته اجرایی و پشتیبانی نخستین سمپوزیوم روابط عمومی استان اردبیل برگزاری نخستین سمپوزیوم روابط عمومی استان را گامی مهم در جهت اعتلای جایگاه فرهنگی و اجتماعی استان معرفی کرد.

 وی گفت: امید است برگزاری این سمپوزیوم با تلاش و نقش ارزنده به نتایج مثبت و تحول بسیار ارزنده‌ای برای استان منتهی شود.

معاون توسعه و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل روابط عمومی را چشم و گوش سازمان و به عبارتی ویترین و آئینه تمام نمای هر سازمان و دستگاه اجرایی توصیف کرد و افزود: برگزاری این سمپوزیوم می‌تواند منتبج به گذر از روش سنتی به سوی روابط عمومی مدرن و تثبیت جایگاه روابط عمومی الکترونیک در استان شود.

رئیس نخستین سمپوزیوم روابط عمومی استان اردبیل نیز از تمدید مهلت ثبت نام و ارسال آثار به این سمپوزیوم تا بیستم اردیبهشت امسال بنا به درخواست جمع کثیری از مخاطبان خبر داد و گفت: آثار ارسالی در 9 بخش برنامه‌ریزی ارتباطی و پیوست‌های ارتباطی، مدیریت راهبردی روابط عمومی، آثار نوآورانه و خلاق در فعالیت‌های روابط عمومی، ارتباطات الکترونیکی، اطلاع‌رسانی، تکریم ارباب رجوع، رشته ارتباطات رسانه، رشته مهندسی فرهنگی و توسعه فرهنگ خاص و پژوهش ارتباطی طبقه‌بندی و مورد ارزیابی و داوری قرار خواهند گرفت.

فرهاد عظیمی شعار سمپوزیوم را « پیش به سوی روابط عمومی ایده آل و آرمانی » عنوان کرد و اظهار کرد: تمامی فعالان روابط عمومی دولتی و غیردولتی و دانشجویان رشته روابط عمومی می‌توانند در این رویداد دانش محور حضور و شرکت داشته باشند.

وی برگزاری دو کارگاه «روابط عمومی آن لاین» و «روابط عمومی ارتباط با رسانه» و نمایشگاه توانمندی‌های ارتباطی را از جمله بخش‌های این سمپوزیوم معرفی کرد و یادآور شد: آموزش دست‌اندرکاران روابط عمومی در سطح استان، ارتقای سطح دانش، بینش و مهارت دست‌اندرکاران روابط عمومی، نمایش توانمندی‌های روابط عمومی و مستندسازی توانمندی‌های روابط عمومی و تقدیر از فعالان و پیشکسوتان روابط عمومی استان از جمله اهداف برگزاری این سمپوزیوم است.

این سمپوزیوم به مدت دو روز 30 و 31 اردیبهشت ماه 95 برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند همه روزه از ساعت 10 صبح تا 14 و عصرها از ساعت 16 تا 19 به دبیرخانه سمپوزیوم به نشانی اردبیل، میدان عالی‌قاپو، مجتمع خدماتی و اداری عالی قاپو، پلاک 70 مراجعه و یا با شماره تلفن 33239238 تماس بگیرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها