در ادامه هفته چهارم مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2016 اين رقابتها ديروز سپاهان ايران و لكوموتيو ازبكستان به ميزباني تيم ازبكستاني و در ورزشگاه اختصاصي اين تيم در تاشكند به مصاف هم رفتند كه اين ديدار با برتري يك بر صفر لكوموتيو به پايان رسيد. سپاهان كه براي حفظ اميدهايش براي صعود از گروه در ليگ قهرمانان آسيا حداقل يك تساوي از اين بازي ميخواست بازي را بسته و دفاعي برابر لكوموتيو آغاز كرد و با گرفتن فضاها از اين تيم و كنترل ريتم بازي ميزبان خود را كنترل كرد تا نيمه نخست بدون رخ دادن موقعيت جدي روي دروازهها به پايان برسد.
در نيمه دوم سپاهان براي به ثمر رساندن گل برتري كمي جلو كشيد و اين امر فضا را براي مهاجمان فرصت طلب لكوموتيو فراهم كرد و فقط 9 دقيقه از آغاز نيمه دوم گذشته بود كه روي يك پاس در عمق توسط جباروف و تك به تك شدن يك مهاجم فرصتطلب مثل عبدوخوليكوف گل برتري لكوموتيو به ثمر رسيد. مهاجم لكوموتيويها با عبور از بين مدافعان سپاهان توانست وارد محوطه جريمه اين تيم شود و توپ ارسالي بازيكنان خود را پس از تك به تك شدن با رحمان احمدي وارد دروازه وي كند.
در ادامه سپاهان حدود نيم ساعت زمان لازم داشت تا بازي را به تساوي بكشاند و براي اين امر استيماچ از همه مهرههاي هجومي خود استفاده كرد اما بهرغم به وجود آمدن يكي دو موقعيت خطرناك بخت با ياران استيماچ يار نبود تا سومين شكست پياپي سپاهان در اين مسابقات به ثبت برسد. سپاهان در پايان هفته چهارم در ليگ قهرمانان آسيا با سه شكست و يك برد از چهار مسابقه 3 امتيازي است و در رده سوم گروه Aقرار گرفته است. به نظر ميرسد با ادامه اين وضعيت سپاهانيها كه در ليگ برتر هم در رده يازدهم قرار گرفتهاند، در آستانه حذف از ليگ قهرمانان هستند تا ناكاميهاي اين تيم در فصل جاري كامل شود.