کد خبر: 777637
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۸
كارخانه توليد مواد منفجره نسل جديد (اكتوژن) با حضور وزير دفاع افتتاح شد.
به گزارش تسنيم، كارخانه توليد مواد منفجره نسل جديد (اكتوژن) با حضور سردار حسين دهقان وزير دفاع در سازمان صنايع دفاع وزارت دفاع به بهره‌برداري رسيد. وزارت دفاع افزايش قدرت و نفوذ سر جنگي سلاح‌هاي مختلف را مورد توجه قرار داده و دستيابي به دانش فني توليد مواد منفجره اكتوژن و محصولات تركيبي آن را در دستور كار قرار داده است. مواد منفجره اكتوژن (octogen) از اقلام تخريبي محسوب مي‌شود كه در انواع موشك‌ها و سلاح‌هاي پدافند هوايي، تسليحات ضدزره و دريايي كاربرد دارد و موجب افزايش اثربخشي و كارايي آنها مي‌شود. سردار حسين دهقان وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در مراسم افتتاح اين خط اظهار داشت: با ايجاد زيرساخت‌هاي قدرتمند و روزآمد دفاعي، پشتوانه‌اي مطمئن براي صنايع دفاعي خواهيم داشت. وي افزود: وزارت دفاع همزمان با تلاش براي افزايش دقت سامانه‌هاي تسليحاتي، ‌افزايش قدرت و نفوذ سرجنگي سلاح‌هاي مختلف را مورد توجه قرار داده و دستيابي به دانش فني توليد مواد منفجره اكتوژن و محصولات تركيبي آن را در دستور كار قرار داده است.
وزير دفاع با اشاره به پيام نوروزي مقام معظم رهبري گفت: ايشان فرمودند امريكايي‌ها با سه ابزار تبليغات، ‌نفوذ و تهديد قصد مقابله با ما را دارند، آنها با تبليغات سعي مي‌كنند ايران را به عنوان عامل ناامني، بي‌ثبات‌كننده كشورهاي منطقه و حتي اقدام خودشان يعني تربيت تروريست و سازماندهي آنها معرفي كنند.
سردار دهقان ادامه داد: امريكايي‌ها همواره در بعد نرم‌افزاري و سخت‌افزاري در حال مقابله با ما هستند و بر اين اساس كشورهاي منطقه نيز به دنبال افزايش توان دفاعي خواهند بود و منطقه به بازاري براي سلاح‌هاي غربي تبديل شده است، از اين رو ما بايد در حوزه آمادگي در پي تأمين منافع باشيم.
وي افزود: غربي‌ها در حال حاضر هم شرايطي را به وجود آورده‌اند تا هيچ كشور صاحب دانش فني به ما كمك نكند. ما در صنايع دفاعي بايد به دنبال آن باشيم تا زيرساخت‌هاي دفاعي را تقويت كنيم و وابستگي را كاهش بدهيم و از صنعت بومي بهره‌مند شويم.
وزير دفاع تصريح كرد: نبايد اين‌گونه باشد تا در روزي كه قرار است مصافي صورت بگيرد بر اثر غفلت گذشته گرفتار شويم. آنچه امروز به بهره‌برداري رسيده نشان از عزم و اراده متخصصان كشورمان بود و اين پيام را دارد كه اگر روزي مي‌گفتيم ما مي‌توانيم امروز مي‌توان گفت، توانستيم كه البته اين آغاز راه است.
سردار دهقان ادامه داد: بايد باور كنيم مي‌توانيم و به دنيا بگوييم كه حركت مذبوحانه تحريم مانع از اقدامات ما نمي‌شود بلكه ما را اميدوار مي‌كند تا حركت پر‌شتابي داشته باشيم، از طرفي فرزندان اين ملت همواره تحركات دشمن را رصد و با به‌كارگيري ظرفيت‌ها نيازها را در كوتاه‌ترين زمان برطرف مي‌كنند. وي در پايان گفت: اين اقدام نقطه آغازي است براي برداشتن گام‌هاي بلندتر به منظور تضمين امنيت ملي.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار