
به گزارش رسا، حضرت آيتالله نوريهمداني، در ديدار رئيس و اعضاي هيئت رئيسه مجمع نمايندگان طلاب و فضلاي حوزه علميه قم، بر لزوم حفظ و تقويت روحيه انقلابي در حوزههاي علميه تأکيد کرد. وي فرمايشات رهبر انقلاب در ديدار اعضاي مجمع نمايندگان طلاب و فضلاي حوزه علميه قم را بسيار مهم خواند و تأکيد کرد: همانگونه که معظمله تأکيد فرمودند، حوزه بايد انقلابي بماند، نظام اسلامي از اين حوزه برخاسته و علت محدثه بايد علت مبقيه نيز باشد.
آيتالله نوريهمداني يادآور شد: امروز روز سکوت و خاموشي نيست؛ امروز حفظ انقلاب نياز به حضور آگاهانه و متعهدانه در صحنه دارد؛ اين انقلاب نياز به حضور و نقشآفريني افرادي دارد که متعهدانه و دلسوزانه در ميدان باشند.
وي خاطرنشان کرد: حوزه بايد در عرصه مسائل سياسي حرف داشته باشد و در برابر سياستهاي غيراسلامي و غيرانقلابي به ميدان بيايد و شجاعانه اعلام موضع کند.
آيتالله نوريهمداني در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع برجام و بهانهجوييهاي پسابرجام غرب و امريکا اشاره و تصريح کرد: بهرغم توافق حاصل شده در موضوع هستهاي، چند کشور از جمله امريکا و انگليس مسائل موشکي را بهانه کردهاند. اين مرجع تقليد غرب و امريکا را غيرقابل اطمينان و اعتماد دانست و گفت: تجربه نشان داده هيچگاه نميتوان با غرب و امريکا کنار آمد، چراکه خوي جنايت، تجاوز و سلطهگري با روح آنها عجين است. وي مبارزه با استکبار جهاني را از اصول انقلاب اسلامي دانست و اضافه کرد: هيچگاه نبايد به غرب خوشبين بود و تصور کرد ميتوان با آنها ارتباط حسنه و مثبت داشت. اگر ما روزي دست از اصول و انقلاب خود برداريم و تسليم محضشان شويم، آن وقت آنها کاري به ما نخواهند داشت. اين مرجع تقليد تصريح کرد: ما غرب را به خوبي شناختهايم و با مستکبران در ستيز هستيم و اين راه بايد با قدرت ادامه پيدا کند.