کد خبر: 776851
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵
طرح جهادي،فرهنگي و اجتماعي گيلان مطهر با هدف ارتقاي امنيت در استان گيلان در تعطيلات نوروز به اجرا در آمد و تا بيستم فروردين ماه ادامه دارد.
معاون اجتماعي فرمانده انتظامي استان گيلان اعلام کرد باتوجه به جاذبه هاي گردشگري و تفريحي در استان گيلان موج عظيمي از هموطنان در طول سال خصوصا ايام نوروز و تابستان به استان گيلان سفر كنند.جمعيت كثيري با فرهنگ هاي متفاوت وارد استان مي شوند و برخي از افراد كجرو و منحرف اين خطه را به عنوان حياط خلوتي براي انجام رفتار بزهكارانه خود محسوب مي كنند كه بعضا اين كجروي ها به حساب مردم استان گذاشته مي شود.

اين معاونت اعلام کرد که در آستانه سال نو و برگزاري كنگره8000 هزار شهيد استان گيلان طرح جهادي فرهنگي و اجتماعي ديني گيلان مطهر به منظور ترويج فضاي اسلامي و كاهش آسيب هاي اجتماعي ناشي از تهاجم فرهنگي با همكاري سازمان هاي فرهنگي واجتماعي از 27/12/94 تا 20/1/95در سطح استان گيلان برگزار مي شود.

براساس گزارش اين معاونت اين طرح با همكاري مشترك سازمان هاي فرهنگي اجرا مي شود تا دغدغه افراد متدين،روحانيون و خانواده هاي معظم شهدا كه مطالبه و خواسته به حق عموم مردم شريف استان است برطرف گردد وضعيتي ايجاد شود كه از حقوق مردم در استان صيانت و چهره واقعي و فرهنگ اصيل مردم ولايت مدار استان زير چتر ناهنجاري هاي افراد قانون شكن و قانون گريز و منحرف پنهان نماند.

معاونت اجتماعي فرمانده انتظامي استان از جمله اهداف طرح به موارد زير اشاره کرده است: تامين نظم و امنيت عمومي براي عموم مردم در حوزه انتظامي .انجام فعاليت هاي فرهنگي اجتماعي در راستاي رفع دغدغه مردم متدين ،احياء و ترويج سنت حسنه و واجب امر به معروف و نهي از منكر،.مقابله با مظاهر علني فساد و مقابله با بد حجابي و بد پوشش، .ترويج فرهنگ عفاف و حجاب، .نمايش چهره واقعي استان و پاك كردن آن از ناهنجاريهاي اجتماعي، .افزايش احساس امنيت اخلاقي مسافران و مردم ولايت مدار،.سالم سازي جامعه از ناهنجاريهاي اخلاقي در پوشش و ...

اين معاونت درباره شيوه اجراي طرح اعلام کرده است که براساس جغرافياي موضوع اجراي طرح 313 نقطه و ايستگاه (با توجه به سوابقي پيرامون ناهنجاري هاي اخلاقي) که ايستگاه متبرك به اسامي شهداي نيروي انتظامي استان است. حضور در هر ايستگاه : الف طلبه مرد يك نفر ب- طلبه خواهر يا بسيجي دونفر. ج- از عوامل انتظامي و بسيجي دو نفر

4. در صورت مشاهده هنجارشكني و يا عدم رعايت هنجارها و ارزش هاي ديني تذكر لساني اقناع سازي و توجيه افراد صورت مي گيرد

ايستگاه ها در ورودي استان ، ورودي شهرستان ها ،تفرجگاه ها، پارك و نقاط پر تردد ساعت كار از 0900 الي1300 و 1500 الي 2000 که در حال حاضر بيش از 60 درصد اين ايستگاه ها راه اندازي شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار