کد خبر: 767793
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خبر داد:
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بیش از 98 درصد بودجه آموزش‌ و پرورش حقوقی است و تنها 2 درصد از مقدار بودجه آموزش و پرورش صرف تربیت و آموزش دانش‌آموزان می‌شود.

محمدحسن قائدیها با اشاره به هفته شورای آموزی و پرورش اظهار کرد: از مهم‌ترین اصول اسلام اصل شورا و مشورت است که بارها در قرآن کریم به آن اشاره‌ شده است.

وی افزود: هدف اصلی تشکیل شورای آموزش‌ و پرورش ایجاد وحدت، هماهنگی و همدلی بین اعضا و ارکان آموزش‌ و پرورش است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن اشاره به اینکه در استان اصفهان مدارسی وجود دارند که کمتر از10 دانش‌آموز را آموزش می‌دهند، تأکید کرد: آموزش‌ و پرورش تنها دستگاهی است که در هر جایی حتی برای یک نفر کلاس درس برگزار کرده و خدمات‌رسانی می‌کند و پرچم جمهوری اسلامی را برافراشته می‌کند.

قائدیها بیان کرد: بیش از 98 درصد بودجه آموزش‌ و پرورش حقوقی است و تنها 2 درصد از مقدار بودجه آموزش و پرورش صرف تربیت و آموزش دانش‌آموزان می‌شود.

وی ادامه داد: مسئولان بدانند اگر قرار است که زیربنای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... کشور رشد یابد، چاره‌ای جز همیاری و همکاری همه دستگاه‌ها به‌ویژه دستگاه بزرگ آموزش‌ و پرورش نیست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن تشکر از حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان مطرح کرد: آیت‌الله طباطبایی‌نژاد همواره در صورت احساس مشکل و کمبود در قسمت‌های آموزش‌ و پرورش استان اصفهان، آن را گوشزد کرده و ما را راهنمایی کرده‌اند.

قائدیها ادامه داد: با حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان و استاندار اصفهان، آموزش‌ و پرورش استان جایگاه والایی در سطح کشور داراست و دانش آموزان استان نیز جایگاه ویژه‌ای در فعالیت‌های مختلف آموزشی و فرهنگی در کشور دارند.

وی با اشاره به نیازهای آموزش‌ و پرورش در این برهه از زمان تصریح کرد: فضاهای آموزشی دارای مشکلاتی هستند و یک‌ششم مدارس استان به نمازخانه جهت برپایی نماز جماعت نیاز دارند و نیز تجهیزات آموزشی و فضاهای فرهنگی و ورزشی نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان اضافه کرد: در این سال تحصیلی برای اولین بار تن‌پوش مهر برای دانش آموزان کم‌بضاعت تهیه شد و برنامه‌ریزی‌ شده است تا کیف، کفش و لباس عید نیز برای دانش‌آموزان نیازمند تهیه شود که در این موضوع به کمک‌های مردمی محتاج هستیم.

قائدیها گفت: بیش از 32 تفاهم‌نامه بین آموزش‌ و پرورش و دیگر دستگاه‌ها اجرایی استان به جهت هدایت و آموزش هرچه بهتر دانش‌آموزان استان به امضا رسیده است.

وی افزود: آموزش‌ و پرورش مربوط به همه مردم بوده و مردم باید با حمایت‌ها و کمک‌های خود زمینه پیشرفت و توسعه همه‌جانبه آموزش‌ و پرورش را در سطح استان و کشور فراهم آورند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: امسال برای برگزاری سه جشنواره شهدای دانش‌آموز و معلم و همچنین ترویج نماز و فرهنگ نماز در مدارس استان برنامه‌ریزی شد.

قائدیها در پایان به‌ ضرورت شرکت مردم در انتخابات پیش رو اشاره و خاطر نشان کرد: همه مردم باید با حضور خود در انتخابات، جواب خون شهدا را بدهند و باعث پیشرفت انقلابی که با خون شهدا به‌دست‌ آمده است، بشوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار