کد خبر: 765412
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۲
سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرد: دیوید کامرون در گفت‌وگوی تلفنی با رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه، تسلیت و تاسف خود را از وقوع حادثه تروریستی در استانبول اعلام کرده و سپس این پیشنهاد را داده است.
ایسنا: سخنگوی دفتر نخست وزیری در خیابان داونینگ لندن گفت، دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس به ترکیه پیشنهاد داده است که کشورش می‌تواند در یافتن عاملان حمله تروریستی در استانبول کمک کند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرد: دیوید کامرون در گفت‌وگوی تلفنی با رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه، تسلیت و تاسف خود را از وقوع حادثه تروریستی در استانبول اعلام کرده و سپس این پیشنهاد را داده است.

دو طرف در این گفت‌وگوی تلفنی بر ادامه مبارزه علیه تروریسم توافق کردند.

روز سه شنبه انفجار انتحاری در قلب منطقه گردشگری استانبول و نزدیک مسجد سلطان احمد حدود 30 کشته و زخمی برجای گذاشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار