ستار فرهادی اظهار کرد: اعتبارات ردیفهای ماده 10 و 12 مدیریت بحران استان در دو سال اخیر نسبت به سال های گذشته افزایش پیدا کرده است. وی با بیان اینکه تمامی خسارات اتفاق افتاده به اعتبار منجر نخواهد شد، افزود: طی دو سال گذشته سه هزار و463 میلیارد ریال اعتبارت عمرانی، تسهیلات یارانهای و کمکهای بلاعوض برای مدیریت بحران استان اخذ شده است.
فرهادی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون یکهزار و 300 میلیارد ریال به سازمان مدیریت بحران استان اختصاص داده شده است، تصریح کرد: مصوب شده است 580 میلیارد ریال دیگر به این رقم اضافه شود و امیدواریم تا پایان سال جاری این مبلغ به 200 میلیارد ریال برسد.
وی اظهار کرد: خوشبختانه طی دو سال گذشته انقلابی در میزان اعتبارات تخصیص یافته به حوزه مدیریت بحران اتفاق افتاده است که بیسابقه بوده است. فرهادی در ادامه گفت: اعتبارات تملک دارایی و اعتبارات هزینهای و بلاعوض به منظور ساخت مسکن و هزینه خسارات در دو سال گذشته نسبت به سال91 تا 92 به ترتیب 10.2 و 4.1 درصد افزایش داشته است. وی با بیان اینکه مدیریت بحران استان به منظور ایجاد اشتغال پایدار و اقتصاد مقاومتی گامهای مفیدی برداشته است، تاکید کرد: در سال گذشته مبلغ 30 میلیارد ریال به منظور جبران خسارت به مزارع پرورش ماهی استان تسهیلات پرداخت کرده است. فرهادی افزود: 80 درصد خسارت به مزارع پرورش ماهی استان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و بازگشت به چرخه تولید پرداخت شده است.