کد خبر: 750869
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴
به مناسبت روز جهانی انیمیشن بزرگداشت این روز با پخش چند انیمیشن برگزیده در شیراز برگزار شد.

مراسم بزرگداشت روز جهانی انیمیشن با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان فرهنگی در تالار حافظ شیراز برگزار شد.

بهزاد مریدی، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد استان فارس، در این مراسم با بیان اینکه انیمیشن صنعت تعقل انسان است اظهار داشت: این هنر گریزگاهی برای انسان عقل‌گرا و واپس‌مانده‌ای است که بر مبنای اقتصاد و عقلانیت هدایت می‌شود.

در این مراسم از علی مزارعی، صادق حسین‌پور، تهیه کننده انیمیشن «اسرار غار بیشاپور»، سنا اسماعیل‌زادگان، جوانترین انیماتور استان فارس و محمد زارع، تهیه‌کننده تبریزی انیمیشن «دختر آت آشغالی» تقدیر شد.

محمد زارع مهمان ویژه این مراسم از شهر تبریز که با ساختن انیمیشن «دختر آت آشغالی» در جشنواره‌های متعدد بین‌المللی جایزه کسب کرده است گفت:

وی با بیان اینکه سه چهارم انیماتورهای تبریز به دلیل عدم حمایت مسئولان فرهنگی به ترکیه و امارات مهاجرت کرده‌اند تصریح کرد: امیدواریم انیمیشن به عنوان بازوی رسانه‌ای قوی و جریان‌ساز به رسمیت شناخته شود و سرزمین ما پر از ظرفیت‌های ارزشمند است.

پخش انیمیشن «دختر آت آشغالی» ساخته محمد زارع، «عروسک چینی بابا» ساخته علی زارع قنات نویی، انیمیشن بلند « رستم و سهراب» ساخته کیانوش دالوند از برنامه‌های روز جهانی انیمیشن در شیراز بود و نخستین جلسه عمومی انجمن پویانمایی فارس فردا عصر در سالن مهر تالار حافظ برگزار می‌شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار