کد خبر: 748979
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسکو تاکید کرد:
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسکو بر ضرورت برگزاری المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای در این شهرستان تاکید کرد
یحیی نجابت  در جلسه مربیان تربیت‌بدنی آموزش و پرورش این شهرستان اظهار داشت: المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای فرصت مناسبی برای ایجاد تحرک و نشاط در بین دانش‌آموزان است.

وی افزود: ضروری است این طرح در مدارس شهرستان اسکو اجرا و نهادینه شود که ارتقای سطح سلامت جسم و روح دانش‌آموزان، توسعه و ارتقای آمادگی جسمانی و مهارت‌های ورزشی از اهداف این المپیاد است.

نجابت در ادامه به ضرورت توجه به ساعت ورزش در شهرستان اسکو تاکید کرد و افزود: ساعات ورزش به عنوان ساعات دانش‌آموزان محسوب می‌شود و باید به ساعات ورزش توسط مدیران و مربیان ارزش خاصی قائل شد، چون نقش تربیتی مربیان تربیت بدنی در الگوپذیری ورزش اهمیت بسزایی در الگوبرداری دانش‌آموزان دارد.

وی افزود: عقل سالم در بدن سالم است و برای اینکه خوب فکر کنیم و درس بخوانیم باید بدن سالمی داشته باشیم.

نجابت افزود: دانش‌آموزان مطالبه رهبر معظم انقلاب از جوانان مبنی بر تحصیل، تهذیب و ورزش را مورد توجه قرار دهند و ضمن توجه به فعالیت بدنی به تربیت روحی و اخلاقی نیز توجه کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسکو با اشاره به فعالیت مربیان در مدارس گفت: مربیان تربیت‌بدنی که در سطح مدارس فعالیت می‌کنند، بهترین راهنما برای تعیین سیاست‌گذاری‌های آموزشی در سطوح بالا هستند که باید از تجربه‌های شخصی آنان در کلاس‌های درس برای کشف نقاط ضعف و ارتقای طرح‌های آموزشی استفاده کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها