کد خبر: 741429
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹
افت 701 واحدي شاخص بورس را به 61 هزار و 553 واحد رساند
بورس تهران امروز نيز به روند نزولي خود ادامه داد. البته شاخص بورس با شيب‌تندتري نسبت به روزهاي گذشته افت داشت به طوري كه بيش از 700 واحد افت روزانه راتجربه كرد. اكثر نمادها با صف‌هاي فروش همراه بودند و خريداري در بازار نبود تا نمادها را بر مدار مثبت بازگردند. فعلا حال و روز بورس بسيار بد است و صداي سهامداران نيز به جايي نمي‌رسد.

نرخ بهره بانكي، قيمت نفت، تسويه اعتباري‌ها و سياست‌هاي انقباضي دولت بيشترين تاثير را برافت بورس داشته است.

نكته جالب در مورد گروه حمل و نقل بود كه تاكنون بيشتر يا درجا زده بودند و يا رشد كرده‌بودند اما امروز با نمادهاي پالايشي‌ و فولادي همراه شدند و بر افت بيشتر شاخص بورس كمك كردند.

گروه ليزينگ‌ها هم با افت خودرويي ها همراه شدند و به جمع قرمزپوشان نمادها افزوده شدند. تقريبا امروز تمامي نمادهاي بورس افت داشتند و تعداد نمادهايي كه سبزپوش بودند به انگشتان دست نمي‌رسيد.

به گزارش خبرنگارجوان آنلاين، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با 701.49 واحد كاهش به 61 هزار و 553 و ارزش روز بازار به 263 هزار میلیارد تومان رسيد .

امروز معامله‌گران بورس تعداد 508 ميليون و 314 هزار برگ سهم به ارزش 184 میلیارد تومان و در قالب 30 هزار و 222 فقره معامله داد و ستد کردند.

شاخص قيمت (وزني- ارزشي) با 275.40 واحد كاهش به 24 هزار و 165 واحد رسيد. شاخص كل (هم‌وزن) با 115.30 واحد افت به 9 هزار و 599 واحد رسيد. شاخص قيمت(هم‌وزن) با 98.40 واحد افت به 8 هزار و 197 واحد رسيد.

شاخص آزاد شناور با 1071.91 واحد كاهش به 68 هزار و 388 واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با 528.09 واحد كاهش به 42 هزار و 814 واحد و شاخص بازار دوم با 1325.73واحد كاهش به 136 هزار و 127 واحد رسید.

نماد حكشتي، شبندر، وبملت، فولاد، وپاسار، رمپنا، خودرو بيشترين تأثير منفي را بر شاخص بورس داشتند.

در بازار فرابورس ایران شاخص کل با 2.10 واحد كاهش به 682.20 واحد رسید.

معامله‌گران فرابورس تعداد 124 ميليون و 245 هزار برگ سهم به ارزش 52 میلیارد تومان و در قالب 34 هزار و 357 فقره معامله داد و ستد کردند.

امروز نمادهاي مارون و هرمز بيشترين تاثير مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند و نماد پترول، شتران، ميدكو، زاگرس، ذوب بيشترين تاثير منفي را بر شاخص فرابورس داشتند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
0
0
این بورس درست شدنی نیست . خروج از بورس تنها راه نجات سرمایه است . و گرنه همراه سرمایه آبرو هم می رود .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار